Gmzm kızım 26 aylık ben 31 haftalık oğluma hamileyim adetlerim düzensizleşmişti her ay test yapardım bende senin gibi istemiyordum hiçbir şekilde kızım kücük olduğu için ve ben hamile olduğumu öğrenmeden önce çok ilaç içmiştim test yaptım hamile olduğumu öğrendim ve oturdum ağladım ben napıcam diye beni linçlemeyin lütfen bende maydonoz suyu içtim istemiyorum diye ama sonra ne oldu biliyormusun oğlumun basında kist böbreğinde genişleme ve kalbinde parlaklık olduğu ortaya cıktı down sendrom olabilceğini söylediler herşey allahtan öylede doğsa kabulum ama üzüldüğüm şey neydi istemedim ağladım maydonoz suyu içtim düşer diye ama okadar pişmanımki anlatamam bunları duyunca cok ağladım hep benim yüzümden dedim benn cok kötü bir anneyim diye kendimi okadar cok sucladımki en son kontrolümde gittiğimde herşeyi geçmişti şükür 🙏🏻 ve şimdi ona sımsıkı sarılıyorum ona herzaman sahip çıkıcam ve iyiki olmuş diyorum 🙏🏻 Lütfen sende öyle şeyler içme yapma eğer hamileysen ilerde bi sorun çıktığında benim giibi pişman olma ben hep özür diliyorum oğlumdan🥺 çünkü rabbim bana onu hediye etti bi mucize verdi neden böyle düşündüm diye kendimden nefret ettim 🥺 ilerde allah korusun bi sorun olsa kendini suçlarsın onun vebalini nasıl alıcaksın eğerki hamileysen lütfen ona sımsıkı sarıl ve bırakma evet zorlanıcaksın bende öyle cok zorlanıcam kızım hiç durmuyor ama biliyorumki onların mutlulugunu görünce iyiki olmuş diyeceğiz 😍 bunları anlattım çünkü benim gibi pişmanlık yaşama diye 😍