Kızlar selam iki aydan sonra adet oldum 2 ekimde ve hala devam ediyor pko var bende yumurtlama gününü nasıl taki edicem sayıyorlar ya bilemiyorum tam ne zamandır yumurtlama günüm yardımcı olurmusunız 😊
Yumurtlama günü
Lelele9696 sanırım adett bitimi 15 16 17 günü yumurtlama günü diyorlar ama sen istersen avulasyo testi yumurtlama takibi kullan canım en iyisi o ben onu kullanıyorum suan 😇
Yokartikk tessekuler canım
Lelele9696 bende pcosum ovilasyon testisiyle takip edebilirsiniz. Diğeri gibi gününe olmuyor maalesef 🙃
Lelele9696 pko lularda düzenli yumurtlama olmaz genelde şeffaf yumurta akı kıvamında akıntım olduğu günler yumurtlama günü oluyor onu yakıp edebilirsin yada ovulasyon testi alıp onunla ogrenebilirsin
Lelele9696 bendede pco var diğerler gibi düzenli bir yumurtlama olmuyor illa 15-16. Günü falan bekleme zaten adetten bir hafta sonra 2 günde bir ilişki yaşarsan tutma ihtimali çok yüksek oluyor sperm hücresi 72 saat canlı kalabiliyor ve her 2-3 günde bir ilişkiyle yumurtalıga devamlı sprem gönderilmiş oluyor ama ovülasyon testlerindende kullanablirsn pco varken hamilelik tam bir şans işi canım ama böyle hamile kalmıştm bende zorlanmadan
Pullubiber o yüzden merak ettim bende tesekkur ederim canım :))
dolapfaresi benım sürekli öyle akıntım oluyor en iyisi ovu testi
Almak sanırım tesekurler canım :)
Aagg0207 insallah tutar tesekkurler 😇