Deleted21 şans işte ama geneli giremiyo onun telefonu iyi cekiyomus 😂

Srp eve geldi diyo çökmüş çökmüş beni kandırmaya çalışma 😄😄😄😄

• Srp bunu yanıtladı.
    • Srp bunu beğendi.

Deleted21 gelir inşllh en Kısa zamnda gerçi eşinn çekse bile karşı tarafnn ki çekmedikten sonra bi önemi kalmyo

TombulHatun hahaha akıllı koca işte duymuş 😂😂 desydn kndi telfnnda da sorun war herlde kndnde al bitane banada 😂😂

Srp evet bende şimdi fark ettim sibirim bozuldu 😂dünyadan uzaklaştıö sankii

• Srp bunu yanıtladı.
        • Srp bunu beğendi.

Srp en kötü kızın eline vericem atsın kırsın bi şekilde alınacak telefon 😄😄😄

• Srp bunu yanıtladı.
          • Srp bunu beğendi.

Meyra1234 ayy inanmıyorum yaaa bipten konusluodu yani msj geliodu smdi dio ki yoğun oldgndan msj atamassnz

Srp 10 ayın 5 ine kadr herlde hiç bi yerden kimse kimseye ulasamyck mı napcak

camguzeli bende aynı şeyi yaptım hahah hatta telefonun lylce kafayı yemiş diye düşünüyordum

TombulHatun en iyi fikir o 😂😂 ahh biz kadınlr korkulr walla istdgmiz amaca ulaşana kadar her yol mübah 😂

Glr_09 evet yaa kndmi boşlukta hissttm birdn😂

tugbahemsire hiç bi yerden gitmiyo bende bip wardı o da yogunluktn kapandı smdi kaldm ölece

Srp benim bipte sorun yok çok şükür telegram nasıl acaba

• Srp bunu yanıtladı.
                  • Srp bunu beğendi.

Meyra1234 bipten gitmiyo msjlr bide telegramımı indiriym 😂😂😂

Meyra1234 artık beni tüm sosyal platformlrdan atıcaklr bu ne die 😂

Srp beni atmadilrsa bişey olmaz😂oda olmasa tiktok var😂

• Srp bunu yanıtladı.
                        • Srp bunu beğendi.