- Düzenlendi
Hanımlar merhaba biz eşimle 4 senelik evliyiz peş peşe iki çocuk sahibi olduk. Evliliğimizin öncesi 5 sene düzenli cinsel hayatımız oldu o nedenle hemen çocuk istedik. İlk yıllarda gizli saklı görüşmenin heyecanı vardı sonrasında canımız istediği zaman ilişkiye girebiliyor olmanın özgürlüğüne kapıldık. Şimdi biraz monoton oldu tabi yani sanki oldu bittiye geliyor her şey seks süremiz oldukça kısaldı. Şimdi ben kendime seksi gecelikler filan almak istiyorum ama sorun şu. Bizde olaylar şu şekilde oluyor ya ben duştan çıkıyorum daha giyinmeden eşim hemen yanıma gelip dudaklarıma yapışıyor. Ya da ben pijamalarimla otururken yanıma geliyor ve direk soyuyor beni. Fantezi kıyafetleri giyip evin içinde salınanam çünkü oğlum artık büyüdü. Çocuklu olup bu tarz fantazi şeyler giyenler bana bir moral ve taktik verseniz. Hem seks hayatımizs heyecan katmak istiyorum hem de çok üşeniyorum bir de bazı kıyafetler çok basit duruyor Instagramdaki ucuz eskortlsr gibi olmaktan korkuyorum. Ağır Dursun dediklerim de klasik çeyizlik saten gecelikler