Hanımlar merhaba biz eşimle 4 senelik evliyiz peş peşe iki çocuk sahibi olduk. Evliliğimizin öncesi 5 sene düzenli cinsel hayatımız oldu o nedenle hemen çocuk istedik. İlk yıllarda gizli saklı görüşmenin heyecanı vardı sonrasında canımız istediği zaman ilişkiye girebiliyor olmanın özgürlüğüne kapıldık. Şimdi biraz monoton oldu tabi yani sanki oldu bittiye geliyor her şey seks süremiz oldukça kısaldı. Şimdi ben kendime seksi gecelikler filan almak istiyorum ama sorun şu. Bizde olaylar şu şekilde oluyor ya ben duştan çıkıyorum daha giyinmeden eşim hemen yanıma gelip dudaklarıma yapışıyor. Ya da ben pijamalarimla otururken yanıma geliyor ve direk soyuyor beni. Fantezi kıyafetleri giyip evin içinde salınanam çünkü oğlum artık büyüdü. Çocuklu olup bu tarz fantazi şeyler giyenler bana bir moral ve taktik verseniz. Hem seks hayatımizs heyecan katmak istiyorum hem de çok üşeniyorum bir de bazı kıyafetler çok basit duruyor Instagramdaki ucuz eskortlsr gibi olmaktan korkuyorum. Ağır Dursun dediklerim de klasik çeyizlik saten gecelikler

Cicilibicili iki çocuk ile de sokağa çıkmak hele bir de o tarz ürünler almak çok zor benim için 😔 biraz utanıyor insan

Trendyol dan Milla ve Penti dışından bişey almam artık geçenlerde gecelik söyledim xlolsun göğüslerim büyük diye gelen şey xs resmen 🤪 kolum sığmadı ya gorumceme veriyorum kacincaya böyle oldu

Olalalalal giymek istediginiz fantazi kıyafetle direkt yatağa geçebilirsiniz zaten evin içinde giyip gezmek absürt olur 😄 bir de çocuk uyuduktan sonra olacak zaten, giyinip salona eşinizin yanına gidebilirsiniz ya da eşiniz her neredeyse o odaya 😊

Mlsdru ben daha bakma fırsatı bulamadım cocukla uyusun bir bakayım neler var Trendyol da yorumlar nasıl diye 😃

Turuncu ne bileyim sanki herkes böyle şeyleri giyip salınıyor gibi bir algı oluşmuş bende 😃 önce güzel sade ama seksi bir şeyler bulayım sonra dediginiz gibi yapayım

Olalalalal dusa girerken bnce yanınıza alın banyoda giyinip ustune bornoz giyip odaya gecebıkırsınız esınız herzaman ki gibi bornoz derkn İcimden Baska biri cıkar☺️

Ben de surda bekleyeyimmm. Belki aldıkları bir site vs vardir

Ros waww bu fikir çok güzel bence denenmeli🤭🤌

• Ros bunu yanıtladı.

Olalalalal miorre pier cardin hatta miorre nin beyaz üst kısmı güpür dekolteli alt kısmı saten bi geceliği var bakmalısınız 💃👌

Masalmisali Bncede deneyin derim bn cok yaparım 😁hatta bazen pijama ıcınede giyerim

Olalalalal trendyoldan bayagı aldım hepsi de harika geldi Bı sorun Bı seyı yoktu memnunum

Ros Saticisi kimdi acaba birde bedenler nasıldı

• Ros bunu yanıtladı.

Mlsdru acıkcası rastgele aldım Bn hatırlamıyorum kiii😁hangisi indirime gırerse

Mlsdru pahalıdan aynı seyı yapıyo ucuzda zaten Bı iki giydın mı canın ıstemıyo ☺️ 1 taneye cok para verıceme onun yerine 2 3 tane alırım 😁😁😁

Ros ya ben öyle aldım xl şeklinde bayda indirimdeydi iki ay takip ettim Allah’ım geldi bildiğin peçete kadar bişey kolumu dahi sokamadim 😂

• Ros bunu yanıtladı.

Olalalalal [upl-image-preview url=//i.imgur.com/M1MX5np.jpeg]
                    Fikir olsun ben trendyoldan bunu almıştım çok hoş duruyor eşim çok sevdi dandik bir şey de değil kaç defa kullandık dikişleri falan gayet sağlam

Mlsdru olabılır ya trendyolda da cok marka var bnmkıde anastasia yazıyı ama sımdı yok baktımda