Olalalalal Mlsdru ben daha bakma fırsatı bulamadım cocukla uyusun bir bakayım neler var Trendyol da yorumlar nasıl diye 😃
Olalalalal Turuncu ne bileyim sanki herkes böyle şeyleri giyip salınıyor gibi bir algı oluşmuş bende 😃 önce güzel sade ama seksi bir şeyler bulayım sonra dediginiz gibi yapayım
Ros Olalalalal dusa girerken bnce yanınıza alın banyoda giyinip ustune bornoz giyip odaya gecebıkırsınız esınız herzaman ki gibi bornoz derkn İcimden Baska biri cıkar☺️
Eslemasya Olalalalal miorre pier cardin hatta miorre nin beyaz üst kısmı güpür dekolteli alt kısmı saten bi geceliği var bakmalısınız 💃👌
Ros Mlsdru pahalıdan aynı seyı yapıyo ucuzda zaten Bı iki giydın mı canın ıstemıyo ☺️ 1 taneye cok para verıceme onun yerine 2 3 tane alırım 😁😁😁
Mlsdru Ros ya ben öyle aldım xl şeklinde bayda indirimdeydi iki ay takip ettim Allah’ım geldi bildiğin peçete kadar bişey kolumu dahi sokamadim 😂
Amannebileyim Olalalalal [upl-image-preview url=//i.imgur.com/M1MX5np.jpeg] Fikir olsun ben trendyoldan bunu almıştım çok hoş duruyor eşim çok sevdi dandik bir şey de değil kaç defa kullandık dikişleri falan gayet sağlam
Olalalalal Amannebileyim aaa fiyat da baya uygunmuş bazen çarşıda filan görüyorum dandik oluyor. Çok teşekkürler bakayım ben de
Amannebileyim Olalalalal Bence hiç düşünmeden al derim çok hoş duruyor giyince alt çamaşırı da öyle dandik ip tanga değil gayet kaliteti