Dilekdnsmz Kızlar merhaaba eşimle cocuk ıstıyoruz. 15 gün oldu hala belırtı yok sadece goguslerm sıstı adetıme 3 gun var acaba hamılemıyımdr? Tesekkurler 🤰🏻
LemanPasasoy Dilekdnsmz bende de oyle oldu goguslerim cok hassaslawdi ben test yaptim pozitiv cikdi. Insallah sizde sevinirsiniz
Dilekdnsmz LemanPasasoy kac gun sonra test yaptınız peki? Hıc bulantn oldumu ılıskıden sonrakı haftalarda bnım hıc yok 🥴
Sayqa Sadece goguslerin acıması varmı? 3 cu kala yalnız bu belirtinin olması bence diyildir . Adet sancın kabızlık hassiyetin karın bölgende agrı yokmu hiç?
Merihan Bizde eşimle bebek istiyorus test yaptım geçen ay negatif cıktı yine olmuyor neden bilmiyorus bunun bi günü olmalı dimi? Hangi gunler hamile kalabilirim? Doktura gorundum bi sorun olmadıgını soyledi hersey yolunda dedi ama hamile deyilmişim dedi..
Kisver Merihan merhaba ben turkiyede kuzenime sipariw verdirmiwdim ovulasyon testini eger turkiyede oturuyosaniz bana aldiginin aynisinda sizede ala bilir en guvenilir testler onlar
Mehtap3405 Ovülasyon testleri var bende bgn kan testi yaptırdım yarın sonucunu alcam dua edin hanımlar.