Merhaba hangi günler ben hamile kalabilirim?
Hamilelik
Bugün
Sayqa sen ağzından Çıkanın farkında mısın ! Hay gözünü sevdiğim millet ! Benim yazdığımı asla başka yere çekme.Ohh herkes burada delirmiş mi napmış ya herkes kendine gelsin ! Ben orada Ne diyorum sen bana gelmişsin çocuğunu kucağına alamamaktan bahsediyorsun şakın ama şakın hiç o konulara girme,gerçekten Kırıcı olurum ! Ne kadar iğrenç düşüncelere sahip insanlarsınız Ne çok bayılıyorsunuz başka yere çekmeleri.Kendinize gelin kendinize.Herkes acındırıyor kendini oh Ne güzel ben de acındırayım öğleyse.Rabbim herkese evlat versin,ama eğer ben farklı birşeyden bahsettiysem sen bunu başka yere çekemezsin o hakka sahip değilsin gerçekten kırarım kalbini
Yüce rabbim neyi nasıl söylediğimi biliyor Allah ıslah etsin ..
Green sana ne sanamı sorucaz post açalım diye? Allah seni islah etdin ya ayıb . O ne için yazmış ya yazık sana sen kendini dogru çıkartmaya çalışma her kes her weyi görüyor . Oda bebeyi olsun diye uraşıyor sen zaten kırcı yazmışsın . Neyse her kes her weyi bilecek diye bişey yox . Kiminse kusurun bulmakda çok iysiniz maşAllah🤣
Merihan diyesen azerisen☺️?adetin vaxtında olursa adet arasında ne qeder gün olduğunu say 28 gündüse 14 16 cı günler yumutlama vaxtına düşe biler. Yumurtlama günlerini deyerlendir . Elaqeden sonra yarım saat ayaqa durma, yuyunma 1 saat . Poponun altına balış qoy ayaqlarını göyde tut. Uşaqçun elaqeye girme uşaq meselesini unut sanki heç yoxdu . bide üzr isdiyirem döne döne geriye axma olur sende?