seksirella aileme gittigimde cikarip bana cerez vermesini beklemem kalkar kendim alir yerim. Yemek koyar misin da demem giderim bakarim yemek varsa koyarim yoksa birseyler taparım. Ailene bu kadar pata küte olma bence kendi ailenin ezip durmussun kocanin ailesine de yemezler bana yedirir demissin bu hayatta hersey bogaz degil insanlarin sevgisi, degeri lokmayla da ölçülmez. Yarin bugun kocanin ailesiyle illaki bir tatsizlik yaşarsin omur boyu huzurlu kavgasiz gecmez 1 kerede olsa basina gelir o zaman el kizi olsun ama emin ol. Ailene okfen varsa da bunu esine belli etme hatta aileni her zaman yücelt, uste tut. Cok kadin var esimle kavga edince yuzume ailemi vuruyor diyen ilerde esinle ailesiyle bir olayin oldugunda gelirler pat diye yüzüne vururlar nerden yaptim boyle bir hata dersin. Düşüncen cok sacma cidden. Evimde yumurta mi yok birseymi yok giderim annemden alirim getiririm koyar misin , katar misin vs de demem. Evimde pisirdigimden götürürüm. Sen nasil bir evlatsin onu sor . Bence nolursa olsun o bir anne bu sekilde konusma derim. Arti daha bir kac hafta once burasi eski peride degil siliyorum hesabi yazmıştıniz ama bugun sizde bir sorununuz icin post acmissiniz? Silemediniz hesabinizi