• Muhabbet
  • Çok üzgünüm doldum artık 😢

EmelAlp YouTube’dan çalışmaya başla eger dil bilgisi.lise mezunu vs isen çok rahat anlarsın kurstada internettekiler çıkıyor örnek sınavlar var 1 hafta da evde çalışıp geçen insanlar biliyorum 1 ayda aldım bende. Umarım gönlünce olur herşey ve unutma Allah sabrettiriyorsa güzelleştiriyordur.Allah yardımcın olsun

EmelAlp terbiyesizlik yaptıkları. Sizi emanet görmeleri gerekir. Torunları onların canı. Bu ne çirkin bir aile. Bence başka eve çıkın acilen. Ailenizden taşınma süresinde yardım isteyin. Ve eşinize hislerinizi anlatın. Hicbirsey o kesilen sütun hakkını odeyemez

Esmerkiz inşallah dediğin gibi olur canım 2 hafta sonra eşim gelicek Allah izin verirse o zaman öğrenicez herşeyi teşekkür ederim ❤️

Lokumanasi inanın herşeyi geçtim bu evde fazlalık olduğumuzu istememelerini.. lohusa halimle yalnız kaldım eşime baskı yapa yapa Almanya’ya çağırdılar,kaynanamda almanyadaydı umurlarında değildim ağlamaktan üzülmekten sütüm kesildi bebeğime süt veremedim hakkımı o günden beri helal etmiyorum ne kaynanama ne kayınpederime çok doldum artık….

Adells16 çok teşekkür ederim Allah razı olsun elimden geleni yapıcam bende az çok biliyorum zaten şu sınavıda vereyim herşey çok güzel olucak biliyorum ❤️🙏

EmelAlp neden korkuyorsunuz kiraya çıkmaktan emin olun evladınız ile kendinize ait bir düzen daha rahat olur korkmayın bence istemediğini söyleyen insanlar ile daha fazla yüz göz olmayın annelik başlı başına güç demek herşeye yetebilmek demek anneliğinize sığının

EmelAlp beni yanlış anlama. Belli ki eşinle birbirinize karşı sevgi saygı dolusunuz. Ama nasıl seni bırakıp gitti. Herşey bir yana sen Bir yana. Hele ki lohusasin. Ailesine rest çekmesi gereken eşin değil mi sence de

Lokumanasi eşim şirketin eli ayağı gibi onsuz işler yürümüyor ama bi süre idare edebilirlerdi rahat vermediler gitmek zorunda kaldı babasına pek karşı gelemiyor elimiz mahkum ne yazıkki

EmelAlp ay buyaz benide deli ettilerdi ankara elcilik esimin vizesi gibi git gel git gel memurlar düzgün işini yapsa herşey çok kolay olucak.insallah hakkinda hayirlisi olur canin❤️

EmelAlp aaaa olur mu öyle şey ne laf ne sözü ya. Ben 6 yasinda 1 bucuk yasinda oğlumla 3 Ay gidip annemde kalıyorum kimse birsey demiyor ne olmuş sanki abartmayın o kadar. Millet nasıl gidiyor kalıyor çocuğuyla çocuğuyla.