2minikmucize Mathilda6 sigarayı normalde içmem beni tutar eşim içer her zaman kavga ederiz çocukların yanında içerse camda içer ama tuman hep içerde
incilikaftan Mathilda6 dayanabiliceksen içme ama bende günde 1 paketten çok içerdim ama şimdi 3ü geçmiyorum emzirme bitince welcomee lark diyicem 😂
deleted77 Mathilda6 çevremde dahi sigara kullanan yoktur. Başkasının bebeğinde sorun olmadı diye sizin de olmayacak anlamına gelmez bu arada 🙏🏻
Mathilda6 dramaqueencnm teşekkür ederim bende 6 aylık olunca başladım tekrar 9 aylık şuan doktor bırak astim olur dedi piskolojim bozuldu
Mathilda6 ketenprenses benimkide 9 aylık 6 aylıkken başladım burnu bir kaç gündür tıkalı doktor dedi sigara yüzünden bırak yoksa astım hastası olur filan çok moralim bozuldu
Aspirin 2minikmucize neden balkonda değil cok sacma yaa camda içmek birde cocuklrn yanında cahil mi eşiniz bu dumanın cocukşra zararını bilöiyor mu?
2minikmucize Aspirin balkon yok ama dışarı çıkıp içebilir zaten çoğu zaman odada içer İnan’ın yoruldum demekten
Mathilda6 incilikaftan vallla hamilelikte bıraktım 6 aylık olana kadar içmedim sonra içmeye başladım şuan birakicam olmuyor sinir geliyor bu seferde sanki oglumada stresim sinirim geçiyor gibi doktorda bırak dedi ne yapacağımı sasirdim
Mathilda6 2minikmucize aslında dediğiniz gibi keşke dışarda içse doktor bana senin üstündeki kıyafetten bile çocuğa kokusu geçiyor dedi
Mathilda6 incilikaftan azalttım bugün günde bir paket içiyordum 7 tane ictim bende daha da azaltmayı düşünüyorum insallah