incilikaftan Merak, korku, heyecan, sevinç… Herkes bir duygusunu çözümlemek için soruyor. Bir de bu açıdan bakalım. 💜

NaimeYilmaz postlarımızı kendimiz ne zaman istersek sile bilmemiz… Özelde konuşulan konular fotograflar özelde kalmalı… İsim değişikliğini kendimiz YAP-a bilmemiz

Anilla aynen öyle sen onu yazdın diye tekrardan yazmadım fotoğrafı ekledim sadece🥰♥️

Anilla ben şok adı üstünde özel mesaj nasıl gözüküyor hiç bilmiyordum bunu 😕

senOlsanBari özelden birine fotoğraf atarsan senin profilinde medyalarım kısmında duruyor ordan da silmen lazım silmezsen gorunur. tabi ben senin profiline girip kullanıcı yüklemelerine bakarsam .

EmelAlp özeli tartışmadan iki taraf da ayrılınca konuşmalar artık herkes görebiliyor

Anilla çok kötü bi özellikmiş ne özeli kalıyor ki😕

MrsVenom

Lavinia_
        Hesabınız zaruri durumlarda forum yöneticisi tarafından silinmektedir. Hesap silme işlemi adın ‘deleted’ olması ve foruma erişimin engellenmesiyle tamamlanır. Açmış olduğunuz tüm postlar, yazmış olduğunuz tüm yorumlar sistemde kalır. Kullanıcı adınızı biz@mutluanneleriz.com ‘a olan ve olmasını istediğiniz ad şeklinde bizlere iletirseniz işlem sırasına göre talebinizi gerçekleştiriyoruz. Bana özel mesaj da atabilirsiniz bu işlem için.
        Bu işlemi yararlı post/yorumların silinmemesi için sizler yapamıyorsunuz. Ayrıca üyelik adını sürekli değiştirme özelliği olsaydı işlenen suçları tespit etmemiz zorlaşırdı. Bunun bizim kontrolümüzde olması kullanıcılarımız için en doğru yöntemdir.

Rouge Yükledikten sonra medyanızdan silebilirsiniz. Ben şimdi denedim posttan silinmiyor medyadan sildiğimde

Rouge Merhaba, yüklemeleri kişiye özel görüntülenecek şekilde yaptık sizler de bir kontrol sağlayabilir misiniz sorun var mı? 🙏