bitterdelisi24 Bilmukabele, sevgiler💜
Posta Buyrun😍
NaimeYilmaz Teşekkürler ilginiz icin 🌸
NaimeYilmaz ozelden fotograf atınca medyalarım da da gorunmesi. özeli kalmıyor ki o zaman 🤷🏻♀️
- Düzenlendi
NaimeYilmaz postlarımızı kendimiz ne zaman istersek sile bilmemiz… Özelde konuşulan konular fotograflar özelde kalmalı… İsim değişikliğini kendimiz YAP-a bilmemiz
Rouge aa gözüküyor mu özel mesajlasmalar
senOlsanBari özelden birine fotoğraf atarsan senin profilinde medyalarım kısmında duruyor ordan da silmen lazım silmezsen gorunur. tabi ben senin profiline girip kullanıcı yüklemelerine bakarsam .
- Düzenlendi
MrsVenom ++++++
- Düzenlendi
Lavinia_
Hesabınız zaruri durumlarda forum yöneticisi tarafından silinmektedir. Hesap silme işlemi adın ‘deleted’ olması ve foruma erişimin engellenmesiyle tamamlanır. Açmış olduğunuz tüm postlar, yazmış olduğunuz tüm yorumlar sistemde kalır. Kullanıcı adınızı biz@mutluanneleriz.com ‘a olan ve olmasını istediğiniz ad şeklinde bizlere iletirseniz işlem sırasına göre talebinizi gerçekleştiriyoruz. Bana özel mesaj da atabilirsiniz bu işlem için.
Bu işlemi yararlı post/yorumların silinmemesi için sizler yapamıyorsunuz. Ayrıca üyelik adını sürekli değiştirme özelliği olsaydı işlenen suçları tespit etmemiz zorlaşırdı. Bunun bizim kontrolümüzde olması kullanıcılarımız için en doğru yöntemdir.
Rouge Yükledikten sonra medyanızdan silebilirsiniz. Ben şimdi denedim posttan silinmiyor medyadan sildiğimde
Anilla O şekilde zaten özel mesajlar ☺️
- Düzenlendi
Rouge Merhaba, yüklemeleri kişiye özel görüntülenecek şekilde yaptık sizler de bir kontrol sağlayabilir misiniz sorun var mı? 🙏
NaimeYilmaz denedim özelden fotoğraf attım medyalarımda kaldı ama dısardan baskası goruyor mu bilmiyorum
NaimeYilmaz benden silindi peki nerden baka bilicez