Tinkerbell Fantazi gecelikleri alıcam hizmetçi kostümü falan, güvenli bir site var mı acaba , kelepçe Falanda almayı düşünüyorum
bitterdelisi24 Tinkerbell o degilde neden fantazi kostumlerinde hızmetci var onu hıc bi zaman anlamadım 🤣
Cikolataligofret Tinkerbell hizmetci kostumu felan derken migdem bulandi ? Niye sürekli dizilerde dahil olmak üzere hizmetci kostumleri cinsel obje gibi göruluyor anlamiyorum birde bunu daha fazla degistirip sacma sapan sekle sokanlar var herkes hizetci bayanlara hep bu yüzden cinselik gözuyle bakiyor, göz kirpsam yanima gelir ellesem hyr demez neden yani ? Seks kostumü elbisesi vesayre desen daha güzel olmaz mi ?
bitterdelisi24 Cikolataligofret hemsire kıyafeti mesela neden seksi ? baska ne var aklıma gelmıyo ama
Cikolataligofret bitterdelisi24 heralde forma fantazileri var var olmasinada simdi sıkıntı şu ki , bu normal birşey değil ve daha kötüsü farkindada değiller normalleştiriyorlar 🤦♀️
Cikolataligofret bitterdelisi24 simdi bizi bjrazdan linclemeye gelirler ayip mi diye🤦♀️😂 allahim bu beyin yapisi insanlarin derhal incelenmesi gerekiyor normal bir mesleğin formasini neden cinseliklikle bağdaştirir mi bir insan şimdi o adam her gordugu hemsireyi hizmetciyi ve neyse artik o gozle bakmiyor mi dersin aklina gelmiyor mj ? Bu insan ilişkilerinide çok fazla etkiliyor benxe
bitterdelisi24 Cikolataligofret ilk cıkaranı bulmak lazım bence filmlerden dolayı oda:) zengın adam hızmetcıyı taciz edıyor falan genelde eskı filmlerde hep öyle olur ya. ben hızmetcı olsam zoruma gider ne bilim .. bizmi yanlıs düşünüyoruz bilemiyorum
Cikolataligofret bitterdelisi24 yok canim biz gayet dogru dusunuyoruz bunu normallestirmeye calisanlar sorunlu beyinlere sahip🤦♀️