Deleted09 Kahveciniz ben şuan küsüm ama küs değilken gidipte temizlik yapmazdım banane onun evinden sanki ben pisletiyorum annemin evine gider temizlik yaparım çünkü annem çalışıyor yapamıyor ama o yan gelip yatıyor ayrıca kızı var bunu ben değil kızı düşünsün.
incilikaftan Kahveciniz Ben kaynanama bir kere yeni evliyken yaptım iki yaptım evi taşıdı heryeri baştan aşağı temizledim düzenledim eşimle pertimiz çıktı ve bize sadece akşama kadar çay vermişti yemekte değildim. Sonra Jinik gelsin temizlige diyince git kızlarını çağır diye bağırdım ve iyi niyetin sadece kullanılmak olduğunu bir kere daha gördüm.
Papatyagelin01 Kahveciniz izinde gittik ilk defa yemeklerine temizliğine yardım ettim ama temmuzda mersin sıcagı insanı bunaltıyor ya
Tecrubekonusuyor Kahveciniz hiç çok yakında oturdum yapmadım yapsam bayılır ama yapmam eli ayağı tutuyor benden çok geziyor uzak oturuyorum kalmaya gidiyorum masa toplar kurarım yine temizlik yapmam yemek yapmam. Bazen hazır kurulu otururum. Hiç öyle alıştırmadım açıncası
saripapatya Kahveciniz ne alaka ? Niye gidim ki ? Kayijvalidemin evini temizlemek icinmi evlendim ? Cok sacma 😂
Ogretmenhanim Her şeye gücü var kendi evini temizlesin gece gündüz demeden gezme de ama işe gelince her yeri ağrıyor. Hastane tetkikleri benden iyi. Üstüne de genç. Yaşlansin elde ayaktan düşsün yaparim ama böyle dili de eli.dw her şeye yeterken yapmam belki kendi yaparsa yorulur da susar bi.
cutechucky Kahveciniz 4 senelik evliyim hiç gitmedim gitmem de bekliyor olabilir ama herkes yerinde sagolsun kızı temizlesin banane kime değer veriyorsa o yapsın işini
Thinky Kahveciniz hiç gitmiyorum… Benden önce nası temizliyorsa öyle temizlesin bana dert mi? Gidenleri anlamıyorum asıl… Annelerinin evinde bardak yıkamayan salak kuzenlerim kayınvalidelerine cam silmeye falan giderler uyuz olurum size e abi kendi yapamıyorsa versin para birine yaptırsın 🤦🏻♀️
Kendinibegenmis Kahveciniz valla 8 yıllık evliyiz daha hiç temizliğine çağırmadı her işini kendi görür zaten çağırsa da gitmem 2 tane kızı var onlar temizlesin bi zahmet ha kızı olmaz hasta falan olur o zaman giderdim nadiren
Yaman Kahveciniz 4 yıllık evliyim kayinvalidemi evinde inşaat vardı dün bitti görümcem gitti ikisi yaptılar temizliğini mutfak içlerinin temizliğini de bana bırakmışlar bitiremedikleri icin bende bugün gittim kayinvalidem çocuğuma baktı bende 2 saatte mutfağını bitirdim 4 senede ilk temizliğine gidişim yani ama ben ne zaman büyük temizlige kalkissam ya çocuğuma bakar ya temizliğime yardımcı olur sağolsun.
Lila_ Kahveciniz herkezin kayinvalidesine gore degisir galiba :) ben uzagim kayinvalidemden ama yardima ihtiyaci oldugunda yapardim, onun bana yardimci olmasindan sikayetci olmazdim. ( hamilelik, lohusalik, bebek oldugun da )
mihraoznur Kahveciniz Valla benim kaynanam çok hastaydı kolunu bile kaldiramazdı hafta da 3 gün diyalize giderdi nerdeyse ayda 10 15 gün hastanede yatardı ben sevgiliyken nisanliyken sürekli gider Allah rızası için yemeklerini temizliklerini her biseykerini yapardım ertesi gün daha beter pislenirdi yine yapardım bir gün kayınvalidemin arkamdan konuşmasına şahit oldum komşularıyla oturuyor beni çekiśtiriyor köpek gibi yapacak işi neymiş mecbur bunları yapmaya diye he dedim öyle mi öyle hadi bakalım bı çektim elimi üstlerinden pislik içinde yaşayıp gittiler evlendim elimi sürmedim benim evime gelirdi ağlardı ne güzel senin evin temiz benim evimi kimse temizlemiyo bende yapamıyorum diye bende çok zenginsin tut bı köpek temizlesin benim arkamdan böyle soyluyordun ya dedim çaaaaat diye suratına o günden sonra bir daha birşey demedi sonra da öldü zaten demem o ki değmiyor yapma elini bile sürme
Kahveciniz mihraoznur üzüldüm ölümüne ama napalim gerçekten bir Allah razı olsun. Demeden birde arkamızdan konususyoralr pislikler işte başka birşey degil
Kahveciniz BademGozlu kesinlikle öyle yapmaliyim bugün gorumcem çağırdı ve gittim yüzler bir karış k.v bile öyle bir hoşgeldin bile demedi görümcem sonradan dedi vs ama bilmiyorum aşırı uzak durdurlar