Kahveciniz puantiye valla ya bir düğün olsa birşey olsa durmaz oynar ama ayaklarım agiriyor da agiriyor
19072021 Kahveciniz simdiye kadar yaptigin icin alistirdin canim burda senin hatan var bence bidaha gitme soyle cocuklar durmuyo kendi evime kadin cagiracak hale geldim de
Kahveciniz 19072021 değer bilen biri olsa inan kendi evimi yapmam da giderim ama insana zerre değer vermez artık ne diye gideyim ki aman
Kahveciniz puantiye oof bende aynı öyle oldum önceden takmazdim severdim ama artık zoruma gidiyor yaptıkları yalanlari
BademGozlu Kahveciniz Sizde görümcenize deseydiniz çocuklardan hiç vakit kalmıyor kendi evime yetemiyorum diye. Saygıyı aşmadan karşılık verebilirsiniz. Sizene kayınvalidenizin temizliğinden yahu. Köle mi bu gelinler ya.
Kahveciniz BademGozlu kesinlikle öyle yapmaliyim bugün gorumcem çağırdı ve gittim yüzler bir karış k.v bile öyle bir hoşgeldin bile demedi görümcem sonradan dedi vs ama bilmiyorum aşırı uzak durdurlar
Miskin Kahveciniz Taviz verdiysen başta o yüzden olabilir. Yol yakınken kendini geri çek. Asla mecbur değilsin.
ketenprenses Ben gelinim hizmetci değil o gezicek ben temizlicem ha toplanırız gorumcelerim temizlerim orası ayrı ben 1 aylığına memlekete gidiyorum.ha süpürmek silmek dolaplari Birgün silerim felan ama detaylı yapmam
ZRaporu Kahveciniz kayınvalidemin evini çocuklarım ve ben pisletmediğim sürece temizleme gereği görmem. Kendi pisliğini kendi temizlesin gelin aldı hizmetçi almadı kendine. 😒
Ortasekerlikahve Kahveciniz başka şehirde oturuyor kurbandan kurbana dip köşe camları dahil temizlerim halılar çırpılır perdeler yıkanır dolablar vs silinir dip köşe yani birde dubleks evi. Ama yakın olsaydık ayda bir yapardım sorun etmezdim çünkü bende kaldığı sürece temizler hep evimi
Kaanvemirayinannesi Kahveciniz yakınız ve hiçbir zaman gidip temizlemedim temizlemem de hamileliğimde karnım burnumda temizlik yaptım erken doğuma sebebiyet verdim yanı başımdaydı bir kere bile kapımı çalmadı böyle şahsiyetsiz bir insanın evini neden temizleyeyim ki evine bile 15 günde bir giderim mesafemi koydum bundan sonra böyle
Cikolataligofret Orange-woman aşkim bnde öyleyim 🤦♀️ poncik ellerimi kimse icin yoramam sorrryy🤦♀️💅
Brvnonk Kahveciniz aynı evde otururken yapardım ama ayrı eve geçtiğimden beri asla yapmam kendisi temislesin