Ogretmenhanim bitterdelisi24 benimki anasina güvenir ben bakarım ben ederim sen olmasan yemeğimi yapar evimi temizlerim der vs aslinda o şey anam bakar anam eder bilmiyor ki anasina bileniyorum öyle yapınca
bitterdelisi24 Ogretmenhanim madem öyle nıye evlenmıs anası baksaydı .. ay gercekten bazen bu erkekler varyaa 5 yasındakı cocıgun aklı yok
bitterdelisi24 Rouge canım benim sagol ❤️❤️ gercekten keske oda bu acıdan bakabilse. derdimı pek anlatamam genelde ıcıme atıyorum ama bazen ınsan gercekten anlatıp rahatlamak ıstıyormus
Deleted21 bitterdelisi24 içinizde durup bana dert olacaksa dişarı çiksin Mert olsun diyorum ben napıyım 😂
bitterdelisi24 Miskin genelde öyle yapıyorum aslında ama bende insanım bazen dayanamıyorum sankı herseyı o biliyor dengeyi nasıl kurcam bilmiyorum.. calısırken cook rahattım valla cocuk oldu iyice sıyırdı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣
Ogretmenhanim bitterdelisi24 bi gün gelecek ve ben diyecem ki anayin koynunda yat anan yapsin kariligi da. Az kaldı çok az.
Ogretmenhanim bitterdelisi24 bende çok dertliyim he konuşmayınca kimseyle unuttum saniyormusum simdi anladım unutmamisim biriktirmişim. Bide şey var ben senle niye evlendim. Evi temizlemiceksen yemek.yapip çocuk bakmicaksan sen neden varsın.
GeceninKralicesi bitterdelisi24 duymamazlıktan gelmeye çalısıyorum malesef 😔 hatta diyorum kaynanadan daha betersin herşeye karışıyorsun diyorum katlanıyorum artık mecbur
bitterdelisi24 Ogretmenhanim öylemi dıyor? evlılıkten anladıgı bu mu ? yemek cocuk temızlık ?? ay ben nerelere gidem
bitterdelisi24 GeceninKralicesi gercekten öyle kayannam bu kadar soylenmıyo ya. ben birde nefret ederm bana karısılmasından. herkesın bi imtihanı var benımkıde bu demekki
bitterdelisi24 Ogretmenhanim meslegını yapıyor musun ? bende cocuk var dıye katlanıyorum yoksa gercekten bir dakika tahammül edemem
Mimoza bitterdelisi24 takma yavrum beğenmiyosan kendin al eline yap benim elimden gelen bu de çekil kenara ben öyle yapıyorum bidaha asla laf etmiyor 😁