Orange-woman Deleted09 evime sokarım çünkü eşim seviyor ama asla ağzıma sürmem İncir Dut Tulum peyniri
Deleted09 Orange-woman tulum peynirini bilmem de diğerleri sevilmez mi ya😂 ben onları yemek için yazın köye gidiyorum dalından koparıp koparıp yiyorum😋🥰
TombulHatun Redrouge ya denedim onu da teyzem yaptı mayonez de koymuştu yanlş hatırlamıyosam. ama kereviz bana acı geliyo ya 😃
TombulHatun Redrouge bende pırasaya aşığım soğuk bile yerim mutlaka buzluğumda olur yaz için limonlu limonlu ohh 😄
Adsizbayan Deleted09 asla yiyemedigim şey karpuz 🤧 kızım yediği için mecbur aldım bu sene yoksa hiç girmezdi evimize onun dışında deniz urunlerinin hiçbirini tüketmiyorm hiç almadik ağır peynirler de asla yiyem yalnica tatsız tuzsuz olan peynirler bide parça et yiyemiyorum yalnızca kıyma 😁
Anka deleted77 beybi sulu yemek sevmeyip kokoreç nasıl yiyorsun ya 🤮 o kokoreci doğuda bir yapıyorlar.. işkembeyi dolma yapıyorlar kokoreçten nefret edersin suda haşlandığı için kokuyor kokusu geliyor 🤮 Koko moko hepsi b*kun soyu 😂😂
deleted77 Anka benim için de salçalı sulu yemek 🤢 Senin anlattığını kokoreç değil tövbeler olsun 🤮🤮🤮🤮🤮 Kokoreç güvendiğim yerlerden tüketirim önüme gelen her yerden yemem ☺️
Deleted09 Anka lan niye yazdın bunu hamileliğim aklıma geldi🤮 yeni hamileyim koku hassasiyetim var kaynana kokoreç yapıcam dedi aldı geldi haşladı haşlarken 3 defa falan baygınlık geçirdim midemdekiler çıktı birde akşamına al ye diye önüme getirdi🤮🤮
Kobranecla Deleted09 şöyle düşündüm yemedigim bişey kalmamış herşeyi yemişimm😂 bir alerjim olduğu için kivi🥝 yiyemiyorum
Kobranecla incilikaftan evt bnm dedem de hayvanın bı yerini araya vermez beyin t.sk dil heryerini yiyo 🤢🤢
incilikaftan Kobranecla dil beyin benim anne tarafım yer balık kafası çorbası yapardı babannem bunlar normal ama taş**k absürt yaa😂😂😂
Amannebileyim Deleted09 tüylü tüylü ya ondan oldu herhalde şeftaliye falan da dokunamam elime eldiven takar öyle soyup yerim 😂
Deleted09 deleted77 ayy kız ne yiyon sen🥲 herşeyi saydın maşallah. Seçici olmakta zor ya benimde eşim çok seçiciydi ama artık seçici değil çok şükür😂
Deleted09 Oylesinegeldim kola delisiyim🙃 tek başıma 2.5 litre içerim bi oturuşta ama eşim fark ettiği için eve almıyor🥲😂