Deleted09 Orange-woman tulum peynirini bilmem de diğerleri sevilmez mi ya😂 ben onları yemek için yazın köye gidiyorum dalından koparıp koparıp yiyorum😋🥰
Adsizbayan Deleted09 😁😁 her duyan şaşırıyor hadi diğer besinler yenilmeyenlerde alışılagelmiş şeyler ama karpuz ya karpuz napmis da sana yaranamamis diyolar 😂😂
Deleted09 Anka lan niye yazdın bunu hamileliğim aklıma geldi🤮 yeni hamileyim koku hassasiyetim var kaynana kokoreç yapıcam dedi aldı geldi haşladı haşlarken 3 defa falan baygınlık geçirdim midemdekiler çıktı birde akşamına al ye diye önüme getirdi🤮🤮
Anka Deleted09 hahahahahahaha 😂😂 ay çok güldüm anlatımına özür dilerim 😂😂 boşver yeme yenecek şey değil 😂😂
Amannebileyim Deleted09 tüylü tüylü ya ondan oldu herhalde şeftaliye falan da dokunamam elime eldiven takar öyle soyup yerim 😂
Kamelia Deleted09 kuzu / koyun eti. Ciğer, şırdan, mumbar, sakatat vs, kelle paça, dalak, midye, siyah kola. Asla yemediğim, tiksindiğin şeyler bunlar
Merveyldrm Bende önceden midye kokoreçe çok önyargılıydım.Sonra denedim bir iki kere bağımlısı oldummm resmen temiz hijyenik yapıldıgını görüp bildigim yer olursa bi oturuşta 20 30 midye yerim.Zaten şırdan mumbar işkembe dolması diyarbakırlı oldugum için küçüklüğümüzden beri bayılırız ve her zaman yer yaparız 🥰🥰 Şimdi gurbetteyim 2 senedir türkiyeye gidemedigim için yiyemedim pazartesi günü gidiyoruz insallah ilk işim kendimi uçaktan iner inmez şırdancıya gitmek olucak 😍😍🙈🙈