Rouge Cikolataligofret ya tabiki kötü biri degilsin biz saka yaptıgını falan da anlıyoruz anlasılmicak gibi degil zaten. belki onların da ciddi anına denk gelmiştir ne bilim bosver yani. ooo burda kac kişi var tartıstıgımız onlar yüzünden gitme .bosveriyoruz.sen bildigin kişilerle konus o zaman sadece .kendini de üzme biri sana öyle davrandı diye kötü biri olduğun anlamına gelmez 🌸❤️
Cikolataligofret Rouge ben cok zor bir surecten geciyorum canim burda cok zaman harcadigimii fark ettim 😔 burdaki linclemeler bni geriiyor artik daha bir kırilıyorum 😔
Lavinia_ Cikolataligofret dün olan yorumlarini okudum 🤗 ama bence kötü bir şey yazmamışın her şeyden böyıe erken pes etme çünki o kadar kötü düşünceli insanlar var ki hiç birin den kaçamazsın… Yine tabi kendi kararın 😘
Cikolataligofret Lavinia_ haklisin tabiki ama bn kendimden kacabiliyorum 🤦♀️ bn cok sey yasadim keske birgun anlatma sansim olsaydi cokk.. ama gervekten uzüluyorum, zor bir surecteyim hayatimla ilgili burdaki karmaşa bni yoruyor🤦♀️
incilikaftan Cikolataligofret Gel bir anlaşma yapalım 😂 gitme, yorumlarına gülüyorum çoholata sarmıyor zaten bazıları seni de kaybetmeyelim
Cikolataligofret incilikaftan benim gibi bir coholatayi bulamassiniz zaten🙄😌 ama cidden cok yoruldum beni cok geriyor💁♀️
Rouge Cikolataligofret yaa eger anlatmak istersen ben hep burdayım ve bunun için gidiceksen sana iyi gelicekse mutlu olmanı tercih ederim. ama eger o kişi için gidiyorsan bırakmayız senin yorumların yüzümüzde tebessüm oluşturuyor ♥️🙏
Cikolataligofret Emosh canim brnim ya 🥺 cok duygulandim senide hic kaybetmicem hep ilestisimde olucaz senin gibi birini kazandim uygulamanin bana kattigi en guzel arkdaslardan biri oldun her ne kdr happy kidse girmesemde artik 🤦♀️
Lavinia_ Cikolataligofret ne zaman anlatmak isterse hep burdayım burdayız ❤️ eğer kendini böyle daha mutlu ve guçlu hiss ediceksen git biraz uzaklaş canım ❤️ kendine çook iyi bak 😊 eğer gitmekden vazgeçersen mutlaka bana yaz
Cikolataligofret Rouge kuzum bn burdaki sadece o kişi icin degil genel anlamda herkes bu tavirli bana karsi🤦♀️ kimeden bir beklentim yok 🤦♀️ birgun konusuuz belki kendimi toparlamam lazim🥺🥺
Olivetti Cikolataligofret …Gitmek gerekir bazen. FazIa yormadan, daha çok bıktırmadan. Eğer vaktiyse ardına biIe dönüp bakmadan….. demiş can abim .. gitmeler sessiz olur , gideceğim diye post açan 1 kişi bile gitmedi buradan 😂😂😂
Cikolataligofret Olivetti can dündar cok severim.. bunu zaman gostericek olivitim🤦♀️ yoklugumda bol bol ulker coholata yiii tmm mi🥺🤧 düzeltme can yücel *
Rouge Cikolataligofret hayır herkes seni seviyor burda bence ama sana iyi gelicekse sonra tekrar geliceksen😞♥️
TombulHatun Cikolataligofret Canım çikolatam insanların her dediğini takarsak işimiz var boşver sen neden kendini kötü hissediyorsun. onların çoğu kendi egosunu tatmin etmek için sırf insanı demoralize ediyolar. bak gidersen öğrenmem baklava yapmayı 😀
Cikolataligofret Olivetti inanki şuan o kdr kotuyum ki ozur dilerim karistirmis olabilirim #can yücel gitme şirindendi 🤦♀️