Anka incilikaftan geçenlerde görümcem dedi ki “kadının çalışması erkeği ezer!!!” Bende son derece feminist bir insan olarak çok sinirlendim. Uuuu kendimi susturamadım.. Farklı kültürlerde yetiştik ama bu kadar olmaz. Kendi kocası karşı karısının çalışmasına zaten bu kadar cahil kalması da onun yüzünden senin kocan ezik hissediyorsa bunu herkese bağlayamazsın.
Lagosiyawo incilikaftan gece sakız çiğneme ölü eti çiğnersin 🤭 bunu bi akrabamız küçükken söylemişti bende resmen travma oldu her sakızda aklıma o laf gelir 🙄
Oxorza Escobar aynen ya hic sevmiyorum o cümleyi kaynanam diyor hep sen kadınsın sen yapcan herseyi yuvana sen sahip cikcan felan 😂😂 kadin yapar herseyi yav he heheheh
incilikaftan bitterdelisi24 aklına yer eden illa vardır Eşim gece işe gittiğinde beyaz ışıkta yat derdi iyi saatler olmasın diye. Bunu hiç unutamıyorum
incilikaftan Oxorza @Escobar Sen kadınsın elleme yakma dokunma 😂 ağır kaldırma fıtık olur bıraksalar onları da kucaklıcazzz 😂😂😂
bitterdelisi24 incilikaftan gece ne işine gıdıyordu 😀😀 dogan bebegı tuzlarlar mesela o da bana sacma gelir😀
incilikaftan Anka kesinlikle haklısın aslında erkeği ezmekten yana senin ona muhtaç ve ihtiyaç olmasdıgını ispatlıyorsun☺️
incilikaftan Lagosiyawo Bana da eski eşim derdi gece çiğnendiğin için ölüler mezar da acı çekiyor ne alakaysa
Lydln incilikaftan -Bizde kadın çalışmaz -Kadın kısmı çok gezmez -Erkektir yapar Allahım cahil cahil kelimeler ya 🙄🙄
Hanife3444 Millet ne der en sinir bozucu ve cahilce bir cümle ben millet için yaşamıyorum ki iyi veya kötü yaptıgım birsey için rabbin ne der deseler eyvallah millet ne der bananeeeeee millettennn bananeeeee 😀
incilikaftan Hanife3444 millet için yaşamasak da onlar ne der beynimiziin bir yerinde yer etmiş acaba gece gelsem komşular ne der, bunu giysem şunu derlrr 🤦🏻♀️ toplum baskısı
Ceren1234 incilikaftan sen logusasın mezarın acık kalıyor bunu duydugumda logusaydım logusaya söylencek en sacma cumle bence
incilikaftan Ceren1234 Vee daha fazlasını bana da söylemişler di. Gerçekten lohusayken tek yatamazdım gündüz bile korkmuştum
incilikaftan Deleted10 ilk 6 ay anne sütünden başka bişey verme sütün 1 damlası bile yarar bebeğe 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
incilikaftan Yasemminplt34 HAhahah bunu bende duydum😂😂😂 hatta uzaktan bir akrabam hamile kaldı şuan bir kızı 1 diğeri yeni doğdu
Lydln Kavakyelleri istanbulda yaşıyorum eşim doğu kökenli ben tek onların ailede böyle bişey duydum tarlaya falanda hep erkekler gidip çalışıyor 😂