Zeynep_ Oxorza ya bende esimi cok reddediyorum.Gercekten günahmıymış?.Yani esime kalsa hergun iliski olsun ister hatta sabah öğlen alşam her saat ister😑.Ama ben biraz isteksizim.o yüzden çok reddediyorum.
Oxorza Zeynep_ evet canım çok günahmis bi yerde okumuştum eşinin isteğini yerine getirmessen melekler sabaha lanetlerms mi ne bide ben hemen yikanirim iliskiden sonra çok dikkat ederim sizz?☺️
2minikmucize Zeynep_ hayat işte kimine ayda bir kimine hergün🤣ona can mı dayanır hergün kız biz çok yapmayız şükür ikimizdede istekm 0 ans istekli olmayı isterdim Allah vermemiş 🤣🤣🤣
bugsbunnyy CilekliVotka benim dini inancim çok şükür var ama bizelerde günah yani neden onlar isteyince mecburuz biz istemeyince günah oluyor ki
bugsbunnyy papatya_ evet gerçekten yoruluyor ya işe gidiyor akşam geliyor eve bebeğimizle ilgileniyor gündüz ben bakıyorum akşam da o bakıyor vala yatana kadar 😏
Zeynep_ Oxorza ya gerçektenmi..Benim kadar eşini reddeden yoktur herhalde😊.Evet bende hemen yıkanırım iliskiden sonra.Asla duş almadan yatmam.
Ozge49595 bugsbunnyy valla hak ediyorlar isleri düşünce yanasiyorlar kendi zevklerine göre yapıyorlar tamam dinen kotu ama hak ediyorlar erkekler bencil bu konuda valla onun rahatlığı için kalkıp istediğini veremem umrumda bile olmaz
papatya_ bugsbunnyy Allah’ım ne kocalar var ya 🤦♀️bana niye hödük denk geldi ben nerde hata yaptım.kiz adam daha ne yapsın çocuğa da bakiyomus bide bizimki 5 dakika sever sonra yatana kadar elinde telefon eşkıyanın bölümlerini izleyip duruyo
bugsbunnyy papatya_ vala ben birşey yapmadım kendi isteği ile bakıyor hiç anlaşma falan da yapmadık yani Allah bin kere razı olsun ondan kaç yaşında yada kaç aylık acaba benim ki küçük ondan mı bakıyor 😂😏
papatya_ bugsbunnyy 1 yaşına giricek 5 gün sonra ☺doğdu doğalı öyleydi ki kendisi sevgi görmemiş oğlum da onun yüzünden gormuyo 🙄
bugsbunnyy papatya_ o zaman iyiki doğmuş minnak iyiki senin gibi bir annesi var ❤️ aslında tam tersi olması gerekiyor kendi görmemiş ama evlatlarina göstermesi gerekiyor
papatya_ bugsbunnyy ya çok teşekkür ederim 🙈🙈kendisi baba sevgisi görmediği için evin sorumluluğunu da o üstlendiği için kendini hep geri çekiyor
Deli_dolu bugsbunnyy ah kuzum erkekler herşeyi anlamıyor yorumları okuyup toplu yazım dedim utanma esin evet ilk sıra oluyor bende 3-4 aylık evliykenn utanıyordum ama artık huraaa gecelikleri giyip karşına çıkıyorum 😂🤪
Zeynep_ 2minikmucize gerçekten her gün çok zor.Yoruluyorum ve içimden gelmiyor.Bana kalsa haftada 2 ve ya 3 kere olsun. Yeter😂