Dnz_3434 Metabolizmanız hızlı çalışıyor sık sık yemek yiyin dediler diyetisyene yönlendirdiler diyetisyen liste yapıp verdi hepsini uyguladım fakat alamadım kilo
incilikaftan Ya ne güzel keşke bende alamasam 15 günde 7 kilo verdim 😂 3 günde geri aldım, lazımsa benden al
Anilla Dnz_3434 Lütfen Tsh değerinize baktırın eğer tiroid bezleriniz hızlı bir şekilde çalışıyorsa asla kilo alamazsınız ve nu tehlikeli umarım en kısa zamanda iyi olursunuz 🤲 benden temizinden bi 8 kilo vereyim size sekerim olur mu sıkma tatlı canını @Brvnonk kuzum sanada veririm 🌸
Arastimacinadin15 Dnz_3434 Ölümsüzlük Reishi Mantarı içerikli sıcak çikolata tamamen organik sağlıklı kilo almanızı sağlar İsterseniz özelden yazabilirsiniz
Anilla Brvnonk evet dahiliye detaylı kan testi yapar evet tiroid hormonu o hızlı çalışması dahilinde kilo almanız mümkün olmaz benim de çok yavaş çalışıyor mesela kilo veremiyorum
Nimess Dnz_3434 allahım var bi hayalim 😂😂😂 şaka bi yana diyetisyene gidebilirsin onlar doğru şekilde kilo almanı sağlarlar aynı zamanda değerlerinede bakarlar 😌
papatya_ Dnz_3434 cicibebe falan ye canım ayrıca kilo almak için doktorlar mama falan veriyorlar yetişkinler için vardi bi arkadaşım gitmişti seneler önce ordan biliyorum