Oxorza Jolie yaa dedim işte burası böyle okumak istemiyorsan sil felan boşver dedim anlattim biseyler tamam dedi girmedi bi daha ☺️
Ros SuPerisi0 tamam canm Bn oral kısmına yorum yapmadım kiii. Karsı taraf istemeyince bahane uretmeye dedım ynaı ezan gecıp namazını kılıp yapabilir.
Melos34 SuPerisi0 ya ben bunu kimseye soramiyodum bayram ve kandillerde iliski haram mi acaba bide mesela kandil derken o gun boyu mu bi gece oncesi mi oluyo nasil oluyo neden yapmamaliyiz hani esimiz sonucta hani helalimiz ayrintili aciklarsaniz cok sevinirim
SuPerisi0 Melos34 bayram tüm gün diyebiliyorum ve kandil gecelerinde sadece gecesinde haram diyebiliyorum kuzum🙏dikkat edersen cok cok iyi olur her yönden. Bir sey dinen haramsa ve bundanda sakınırsak inan sağlık açısından da baska seylerdende, faydasi coktur zararida vardir illaki🙏
Mirinda Miskin ya bilmiyorum ki sanki dine yönelmesinden rahatsız oluyormuşum gibi algılanır tepki alırım diye çekindim açıkcası. Eşim için de aynı şey geçerli nasıl söylesem kestiremiyorum
Mirinda zarifhanim uzun uzun açıklamışsınız teşekkür ederim.🌸😇😇 şöyle aslında ilişkiye girme durumumuzda sıkıntı yok yine güzel bir cinsel hayatımız var beni memnun etmek in çabalıyor o konuda hiç sorun yok. Ama sizin söylediğiniz gibi karanlık odada olmasını, örtünün altında olmasını istiyor mesela. Uç noktalardayken bir anda bu kadar kısıtlanmak etkiledi beni biraz. Asla kötü yanlış bir şey yapmıyor ama ben hazır değildim sanırım alışamadım bir türlü. Eskisi gibi olmasını istiyorum bazen kötü hissediyorum sonra sanki onu doğrusundan şaşırtmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum rahatsız oluyorum
zarifhanim Mirinda Bir anda değişmiş düzeniniz, rahatsız hissetmek hakkınız yani. Bence bunu eşinizle bir konuşun. Daha yeni diye böyle yapıyordur belki, anlayış gösterir size 😊
Papatyagelin01 Mirinda kimsenin sorgulamak haddine de değil canım ne güzel eşiniz güzel bir değişime adım atmış ebedi olsun inşallah ☺️
Melos34 SuPerisi0 peki bayram 3-4 gun suruyor ya bayram boyunca mi bir de bunu okuyabilcegim bi kaynak var mi ya tabiki vardir bi sebebi ama mantigini az da olsa anlamak istiyorum kandil de tamam hadi ama bayramda neden kocamla iliski olmasin ki🙄 yanlis anlamayin dini sorgulamak degil amacim gercekten haram olan herseyin bi sebebi var mutlaka sadece boyle bi kaynaktan detayli okumadigim icin kafama yatmiyor
Kerimannesi Mirinda masallah esinizi manevi anlamda kendini temizlemeye calışıyor anlamış demekki dunyanın boş oldugunu rabbım ilmini attırsın inşallah🤲🏻
Mirinda ZRaporu çok doğru söylüyorsun. Eşimin daha önce de böyle bir dönemi olmuş da sonra tam anlamıyla sapıtmış😂 şaka bir yana aynen söylediğim gibi oluyor. Bilmiyorum şu an baya kararlı görüyor ama benim adapte olmam daha zor olacak sanırım 🥲
2minikmucize Mirinda Eşiniz içkiyi bırakabilir namaz kılabilir ama bu sizi ihmal Etmesi için bir sebep değil ki yani dindar kişiler ilişki yaşamıyo mu Birden değişti için öyle olmuştur yavaş yavaş değişseydi Öyle olmazdı
Mirinda 2minikmucize ani bir karar değil aslında hep istiyordu kızımızın olması vesile oldu gibi. Sadece oral değil örnek verdim onu genel olarak cinsellik anlamında rahat bir ilişkimiz varken daha kısıtlayarak, her zaman yaptığımız şeylere doğru değil diyerek uzaklaşması falan etkiledi beni biraz
Mirinda 2minikmucize ya beni ihmal etmiyo ki aslında. İlişkilerimiz yine güzel beni tatmin etmeden bırakmaz. Sadece eskiden daha rahat ilişki yaşarken şimdi daha kendini kısıtlayarak, yanlış gördüğü şeyleri artık yapmıyor gibi.
Mirinda Ros ilişkiye girmemizde sorun yok aslında ilişkiyi reddetmiyor. Daha rahat, uç noktalarda ilişkimiz varken şimdi doğruyu yanlışı ayırarak, kısıtlayarak ilişkiye giriyoruz. Bu değişime hazır değildim ben sadece
2minikmucize Mirinda uç nokta derken pozisyon manasında mı çünkü dinimizde üstünde örtülmesi gerekiyor bu tür şeyler mi
Mirinda SuPerisi0 yaa biliyorum sadece hazır değildim sanki aramızda sınır varmış gibi hissediyorum, bu yüzden de kendimi kötü hissediyorum😔