Masalmisali Meeaoww ayy yuh ya ne büyük terbiyesizlik benim kaynanamda ilk zamanlar anahtarla girerdi Allah’tan yakalamadi ama yakalayabilirdi eşime dedim bir daha asla anahtarla eve girmesin ne ayıp bisey ya
Tecrubekonusuyor gectibizden5 benim kaynana istemişti anahtar. Ne gerek var dedim annen uzakta kalmaya gittiğinde su basar yangın çıkar bişey lazım olur dursun anahtarı içerde unutursun iyi olur dedi. Yansın yada su bassın gerek yok anahtar içerde kalsın çilingir çağırırım ne münasebet dedim şok şok şok olmuştu suratı gözümün önüne geliyor çok hoşuma gidiyor
Oylesinegeldim GeceninKralicesi ay inanki yeni farkettim klavye düzeltiyor namissiz beni ne hallere soktu 😂
Thinky Ben annemle babamı çok bilirdim ya lanet sobalı evde bir odada kalırdık 😂 herşeye şahit olurdum görüş açımda değillerdi zaten yorgan altı oluyordur ama sesleri duyardım iyi kötü 😂😂😂 çocukluk travmam…
Buseek Thinky ben öyle hiç yakalamadım ama bi insan neden çıplak yatarki anlamıyorum hep öyle görürdüm ve gerçekten büyük tranva oluyor ya çocukken annemden nefret ederdim
Thinky Buseek ya bilmiyorum ama çok kötü bir çocuk için inşallah ilerde evlatlarımıza öyle yakalanıp halimizi belli etmeyiz 😂
Buseek Thinky inşallah ama ben bebeğim küçük olduğu halde çok utanıyorum şuan bana ihtiyacı var 2 yaşına gelsin odasına dayken olur yani😄
Buseek Thinky yani nebiliyim bana garip gelir 5 dakika yatarız sadece ondada nefes almak için😂 sonra klkar sırayla duş alır giyinir yatarız yani zaten öyle gece 3 4 gibide yok yatarken yaptık yaptık yoksa yok onun için kalkmayız😂
Deleted10 Poyraztaha30 Sadece bilgi vermek icin söylemek istedim. Yas kac olursa olsun yenidoganken bile bilinc alti onu hafizaya atar ve kişiye etkisi mutlaka olur. Hipnoz terapilerine sahit oluyorum bebeklik donemlerini anlatan ve hasar goren bircok kisi var.