gectibizden5 koptum yaaa🤣🤣🤣 oda da varmış senin yanında niye ayol😳 tövbe
Nasıl yakalandınız / yakaladınız??
Ayy ben üniversitedeyken ev arkadaşım vardı kıbrısta eşimle o zaman fuckbody gibi takılıyoduk İstanbul’dan kıbrısa geliyordu benim için evdeyken tam benim üstümde arkadaşım bi anda odaya girdi hiç istifini bozmadan üstünde yorgan vardı eliyle git git yaptı da kız öyle çıkmıştı 😂😂 şuan da en yakın arkadaşım
gectibizden5 ahahahahahaa tahmin ediyorum ama zaten sürekli kavgalarını duyuyordum babam anamı hiç rahat bırakmazdı her gece kavga gürültü kopardı
Ayparcasi Hahahh oğlun zor dayandı mı dedin cidden 🤭🤭
[silindi] Aksine soba onların kaldığı odada yanıyordu ben elektrikli battaniye ile ısınıyordum. Anlamadım gitti öyle seviyorlar demek ki 😂
Aycokkomik Bacım bunlarda çocuk çok heralde öyle alışmışlar eskiden tek odada çocuklar uyurken hop hallederlermiş o günleri özlediler sanırım 😂
dramaqueencnm Arkadaşın arada dalga geçmiyor mu sizi nasıl bastım diye 😂
gectibizden5 Hiçbiri😂😂😂
gectibizden5 hahahha galiba
gectibizden5 bi kere olmadı çok oldu oturur beraber dalgasını geçeriz ben de çok yakaladım onu 😂😂
Patmem 14 yasındaysa ben bozardım heralde napıyosun sen dıue.. o benden utanırdı ben ne utancam velet.. ulu orta yerde eli s..kindemi dolasıyo .. tam dayaklık sinirlendim suan
bitterdelisi24 çok haklısın fakat annesinin bu terbiyeyi vermesi gerekirken benim vermemde yanlış olur diye düşünüyorum 🤔
bitterdelisi24 ben buna hiç katılmıyorum. 14 yaşında daha neyin ne olduğunu bilmiyo keşfetmeye çalışıyo. O an ters tepki verseydi bu çok kötü bir şeymiş ben suçluyum hissine kapılır hayatı boyunca cinsel fobileri oluşurdu
zigoflavya Evet boyle birşey var gerçekten de çocuklarınızda rastlarsanız aklinizda bulunsun
gectibizden5 yeni evliyim on günlük falan. Kaynanamlari çaya çağırdım geldiler bende mutfakta ikramları hazırlıyordum. Kaynanam sessizce yanıma geldi. Elime bisey tutuşturdu kızım koltuğun arasında kalmış al bunu dedi ve şok oldum ilk başta anlamadım. Megersem tangammiş. Küçücük şey sıkışmış kalmış orda hic farketmedik bile. O an yer yarilsada icine girsem dedim. Ama hata onda. Onun yerinde olsam yatak odasına bırakır hic ses etmezdim.
Oylesinegeldim ayy çok kötü olmuş 😀
zigoflavya malesef artık hıcbısey eskısı gibi degıl cocuklarda. önceden 14 yasındakı bir cocuk cocuktu. dısarda top oynar , saclarını ortadan ıkıye toplatan cocuklardık biz.. sımdı ? hersey ama hersey teknoljnın esiri. cocukların bile beynı yanmıs.. 14 yasındakı bir cocuk kendini 20 li yaşlarda sanıyo o kadar cok sahit oldumki neler neler
Oylesinegeldim ya kayınpederin bulsaydı o daha fena 😂
bitterdelisi24 evet ama bunun yaptığı davranışla alakası yok ki. Cinsel kimliği keşfetme yaşları ergenliğe giriyor. Teknoloji olmasa da böyle olacaktı. 11 12 yaşımızda erkek kız ayrımını yapıp az çok cinsellik nedir biliyorduk. Sevgilisi bile olabilir bu da çok normal. Ben mastürbasyon girişimini garipsemedim sadece uygun ortam değil,onu da zamanla kavrayacağını düşünüyorum. Dışardan müdahale utandırır
gectibizden5 babamla annemi yakaladim. Uyuya kalmislar di ustleride cirilciplak insan bi ortu orter 😱 benimde odadan birseh almam lazimdi girmem görmem ve cikmam saniyelikdi yillar gecti hala unutamadim
Esimle nisanlo iken kendi evimizde sevistik esim ustunu giyindi banada giyin derken ya dur azcik diyip oyalaniyordum sonra sinirlemdim.giyindim ve 1 dk sonra eve babam girmisti. O saskinlik ile kucuk dilimi yutmustum. Ya oyle yakalansaydik 😱😱😱 hala aklima geldikce urperirim