Thinky Buseek ya bilmiyorum ama çok kötü bir çocuk için inşallah ilerde evlatlarımıza öyle yakalanıp halimizi belli etmeyiz 😂
Buseek Thinky inşallah ama ben bebeğim küçük olduğu halde çok utanıyorum şuan bana ihtiyacı var 2 yaşına gelsin odasına dayken olur yani😄
Buseek Thinky yani nebiliyim bana garip gelir 5 dakika yatarız sadece ondada nefes almak için😂 sonra klkar sırayla duş alır giyinir yatarız yani zaten öyle gece 3 4 gibide yok yatarken yaptık yaptık yoksa yok onun için kalkmayız😂
Deleted10 Poyraztaha30 Sadece bilgi vermek icin söylemek istedim. Yas kac olursa olsun yenidoganken bile bilinc alti onu hafizaya atar ve kişiye etkisi mutlaka olur. Hipnoz terapilerine sahit oluyorum bebeklik donemlerini anlatan ve hasar goren bircok kisi var.
Poyraztaha30 Deleted10 😢 ne gibi şeyler mesela örneklendirebilirsiniz sadece bu konuyla alakalı değil duyup çok şaşırdığınız bişey oldumu merak ettim açıkcası bi sorunumuz varda 🙏🏻
Deleted10 Poyraztaha30 detay vermsem daha uygun olur genelde siddet bebegi reddetme ve malesef istismar gibi durumlar
Deleted10 Poyraztaha30 Malesef. Benim vurgulamak istedigim bebeginiz anlamiyor gibi gorunsede bilinc alti herseyi kodluyor. O yüzden simdiden herseyimize cok cok dikkat etmeliyiz. Tabi ki mukemmel olamayız ama en azından elimizden geldiği kadarını yapabiliriz🌺🤍
Deleted10 Poyraztaha30 Hayir hayir oyle düşünmeyin herşeyden de etkilenmezler. Sadece bazı onemli noktalara dikkat etmek gerekli 🙂
Nurrrr gectibizden5 bende o tarz birşey oldu annanem elbise gitmiş altına birşey giymemiş sofra kurarken küçüktüm tabi yerde uzanırken üstümden atladı bi kaç saniye bşy aldı beni görmedi kafamı bi kaldırdım ki sormayın a dostlar 😅zor atlattım