• Sağlık
  • İki aydır koku alamıyorum😢

İnstagram’da @glutensizdunyacom hesabında tam olarak koku almayla ilgili post açtı. Story’lerinde paylaştı. Bakabilirsiniz çok insana faydası olmuş. Deneyin bi 🌸

Glr_09 evet gribi sadece bir gün yaşadım sonrası iyileştim hala koku yok yani oda iyileştikten sonra bı fark ettim ki koku almiyorum

6 gün sonra

Glr_09 hiç bilmiyorum vala eşim diyor gidelim bı hastaneye görün çocuktan fırsat kalmıyor vala

bugsbunnyy internetten çok baktım doktorlar koku egzersizi yaptırıyomuş bi tedavisi yok muş bende hamileyim korkuyorum

Glr_09 ya bence korkacak birşey yokta koku alamamak kötü birşey ya benim oğlum 4 aylık onun kokusunu alamıyorum zoruma.gidiyor ya 😥

Ben tam bır yıldır alamıyorum koku 😢hersey aynı kokuyor yanık gıbı ve ıgrenc bı durum😢bı tedavısı yokmuş sık sık koku egzersizi yap dedı doktor o da bı ıse yaramadı

kucukpembebulut [upl-image-preview url=//i.imgur.com/cCbOwQw.png]
            Denedimde işe yaramadı 😏😏 kadın olanı deneyin onun yaptığını denersen haber ver işe yaradumı

Glr_09 denedim yapmadım şey kalmadı yinede işe yaramadı ya acaba sebebi ney ki gitti birden bire