• Sağlık
  • İki aydır koku alamıyorum😢

6 gün sonra

Glr_09 hiç bilmiyorum vala eşim diyor gidelim bı hastaneye görün çocuktan fırsat kalmıyor vala

bugsbunnyy internetten çok baktım doktorlar koku egzersizi yaptırıyomuş bi tedavisi yok muş bende hamileyim korkuyorum

Glr_09 ya bence korkacak birşey yokta koku alamamak kötü birşey ya benim oğlum 4 aylık onun kokusunu alamıyorum zoruma.gidiyor ya 😥

Ben tam bır yıldır alamıyorum koku 😢hersey aynı kokuyor yanık gıbı ve ıgrenc bı durum😢bı tedavısı yokmuş sık sık koku egzersizi yap dedı doktor o da bı ıse yaramadı

kucukpembebulut [upl-image-preview url=//i.imgur.com/cCbOwQw.png]
          Denedimde işe yaramadı 😏😏 kadın olanı deneyin onun yaptığını denersen haber ver işe yaradumı

Glr_09 denedim yapmadım şey kalmadı yinede işe yaramadı ya acaba sebebi ney ki gitti birden bire

Glr_09 çok kötü birşey ya gerckten boynunu kokluyordum kendimden geçiyordum resmen öyle güzel kokuyordu ki şuan hiç sıfır yani

bugsbunnyy bendee dün bi razcıık parfüm kokusu geldi bidaha kokladım gelmedi ama allah çok şükür yediklerimin tadı var

Glr_09 ya işte bende tam yemeklerin tadını alamıyorum ya köriyi çok severim ama kokusunu hiç alamıyorum

bugsbunnyy ayyyy vallahı ıkı yıldır hayatımız kaydı resmen 😒😒😒 buna sebep olan kım varsa Allah bın belasını versın 🤬keske o yarasayı yıyıp geberseydı de kımseye bu ıllet hastalığı yaymasaydı 😡😡