İki aydır koku alamıyorum😢
bugsbunnyy koku alıyormusun artık ?
Glr_09 hala almıyorum desem inanirmisin 😂
bugsbunnyy inanırım bende de aynıı nasıl olcak şimdii 😩😩😩
Glr_09 hiç bilmiyorum vala eşim diyor gidelim bı hastaneye görün çocuktan fırsat kalmıyor vala
- Düzenlendi
bugsbunnyy internetten çok baktım doktorlar koku egzersizi yaptırıyomuş bi tedavisi yok muş bende hamileyim korkuyorum
Glr_09 ya bence korkacak birşey yokta koku alamamak kötü birşey ya benim oğlum 4 aylık onun kokusunu alamıyorum zoruma.gidiyor ya 😥
Ben tam bır yıldır alamıyorum koku 😢hersey aynı kokuyor yanık gıbı ve ıgrenc bı durum😢bı tedavısı yokmuş sık sık koku egzersizi yap dedı doktor o da bı ıse yaramadı
Glr_09 ben bulamadım bana da yardımcı olur musunuz acaba
- Düzenlendi
kucukpembebulut [upl-image-preview url=//i.imgur.com/cCbOwQw.png]
Denedimde işe yaramadı 😏😏 kadın olanı deneyin onun yaptığını denersen haber ver işe yaradumı
bugsbunnyy bende ondan korkuyoruum üüfnya
Glr_09 denedim yapmadım şey kalmadı yinede işe yaramadı ya acaba sebebi ney ki gitti birden bire
kucukpembebulut ya en azından yanık kokusunu alıyorsun ben onuda alamıyorum 😂😂😂
Glr_09 çok kötü birşey ya gerckten boynunu kokluyordum kendimden geçiyordum resmen öyle güzel kokuyordu ki şuan hiç sıfır yani
bugsbunnyy bendee dün bi razcıık parfüm kokusu geldi bidaha kokladım gelmedi ama allah çok şükür yediklerimin tadı var
Glr_09 ya işte bende tam yemeklerin tadını alamıyorum ya köriyi çok severim ama kokusunu hiç alamıyorum
bugsbunnyy allah yardımcımız olsuun 🥲
bugsbunnyy ayyyy vallahı ıkı yıldır hayatımız kaydı resmen 😒😒😒 buna sebep olan kım varsa Allah bın belasını versın 🤬keske o yarasayı yıyıp geberseydı de kımseye bu ıllet hastalığı yaymasaydı 😡😡
Glr_09 amin 😥
kucukpembebulut amin ama ben vuris olmadım ki hiç birden bire gitti 😂