Aydan_123 Aysehsdmr43 Allahim hadi inshAllah😍❤️ Sizden de bekliyorum o guzel haberi mutlaka🙈 inshAllah ben de oyleyimdir))
Nutella1905 Aydan_123 maşallah hamilesin canım aynısı bende vardı hatta iki hamileliğimde de aynı silikti şimdi biri 2 yaşında diğeri 10 aylık 2 kızım var 😉
Aydan_123 Nutella1905 Oy maşAllah size ve minik kuşlara! Rabbim koruSun🙈 İnşAllah cnm teşekkür ederim iyi niyyetleriniz için. Ben sadece ilk 5 dk da değil de sonradan kızarmaya başladiği içğn böyle tereddütde kaldım🙈
Aydan_123 Glr_09 😂😂 İyigünler canım, ya ben eczanede söylüyorum bana hep ayni testi veriyo ya🙁 bunlae aynı olmamalı değil mi? Erken gebelik testi farkli mi oluyor?
Glr_09 Aydan_123 tabiki farklı oluyor kaset ayrı kalem test ayrı hepsi ayrı testler ilk yaptığın kasetti
Ginger Aydan_123 kutunun üzerinde 10 dk sonra çıkan çizginin doğruluk payı yoktur diyor kutunun üzerini okuyup tekrar yapın yada saglik ocağına gidip kan verin
Aysehsdmr43 Aydan_123 ilk idrarla mı yaptın . Ya ben sağlık ocağına gittim bana kan tahlili yapmadı 5 gün geçsin diyor adetini
Glr_09 Aysehsdmr43 gece hormon idrarda yükseldiği için ilk idrar önemli ama çizgi gözüküyorda yine bekle bi kaç gün
Aydan_123 Aysehsdmr43 Aşkım kan testi zaten adetden geçmeden biliniyo. Ben ilk idrarda yaptim olmadi bir kaç dk geçti tekrar yaptim o zaman çikti sonra kan verdim
Adamasali Aydan_123 canım sabah uyandığında o idrarınla test yap daha net çıkıyormuş gebelik testiyle