Cumartesi günü test yaptım erken gebelik testnde çok silik çıkmıştı ben pek inanmamıştım ama içten içe de ay vardır falan diyorum bu akşam normal kaset test aldım ve onda yok silik bile değil yok yani. Aşırı üzüldüm kaç aydır deniyoruz ve ilk kızıma 2. Deneme de hamile kalmıştm bu sefer kalamıyorum adet düzensizliğm var folik asit kullanıyorum ovulasyon testi deniyorum ama yok olmuyor bu akşam en sonunda hüngür hüngür ağladım. Normalde herşey Allah’tan derim her zaaman böyleyimdir ama bu sefer tutamadm kendimi aşırı üzüldüm eşim ağlama üzülme yine deneriz ne olcak belki ikiz olur diye teselli etti 5 tl lik teste inanma gel kanv.verelim diye uğraştı ama yok işte biliyorum. 🥺🥺🥺😔😔😔😔

Nuurss erken gebelik testi yapıştım benimmonda bile çıkmadı 2 gün sonra verecem kan sabrediyorum moralini bozma sende

Nuurss canm adet düzensizliğinde biraz zaman alabliyor ama üzülme ümitsizliğe kapılma kaç aydır deniyorsn

Nuurss canım benim senin gibi oldu ilk test yaptım çok silik çıkmıştı hatta ışıkta belli oluyordu sonra gidip 2 tane daha test aldım hemen gelip birini yaptım onda çıkmamıştı öyle atmıştım 1 hafta sonra diğer testi de yaptım baktım çift çizgi çok şükür şimdi 10 aylık kızım var sallıyorum rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin inş bol bol dua et benimde adet düzensizliğim var pkoyum

Aagg0207 evet zaman alıyor bende o yüzden ovulasyon testi kullandm hep Aralık ayından beri deniyorz

Nutella1905 inşallah canım benmde adet günüm normalde yarın ama düzensizlik var işte 🤦🏻‍♀️

Nuurss Bende oğluma tek seferde hamile kalmıştım 2.sini istediğimiz zaman 3 ay olmayınca bile bi kan verip değerlerime falan baktırayım dedim, benimde adetim düzensiz biraz. Meğer troitlerim çalışmıyormuş, ve vücudumda hiç demir kalmamış bende folik asit kullandım ovulasyon kullandım ama troitler ve vücutta önemli olan bişeyin eksikliği de tutmasına engel olabiliyomuş, 2 aydır çocuk meselesne ara verdik denemiyoruz şuan troit için ilaç alıyorum bi kaç ay sonra belki daha düzene girdiğinde tutar. Bu ay da olmazsa gidip bi baktırın derim öyle bi sorununuz zaten yoksa..