SuperAnnee Ben anlattım. Ama ezile büzüle değil, dimdik. Hataysa benim hatam, günahsa benim günahım. 👍🏻
Xlovemax12 SuperAnnee dün gece bende anlattım hep soruyordu geçmişimi bende hep atlatıyprdum ama Bi yandan da söylemek istiyordum korkuyordum bana ben hep senin yanındayım seni seviyorum üzülme dedi ama şimdi diyorum hakkımda ne düşüyor anlatmak iyi Bi fikir. Miydi
Xlovemax12 Esmerkiz öyle tabi Bi yandan bakınca yinede insan herşeyi de bilsin istiyor karma karişik Bi duygu işte
SuperAnnee Xlovemax12 ne düşündüğünün hiçbir önemi yok. Özgüvenli ol. Eşin senin günahlarının vebalini ödemeyecek sonuçta. Senin hayatın, Ne yaşarsan yaşa saygı duymak zorunda.
Siyahrimel Xlovemax12 yanlışıyla doğrusuyla herşeyi ben yaşadım. Ama ben anlatma taraftarı olmadim hiç geçmiş sonuçta. Ha birgün sorar bilmek isterse hiç çekinmeden söylerim.
Xlovemax12 Siyahrimel söyleyince rahatlarım sanıyordum ama tam tersi darma dagın oldum kendimi çok bitkin yorgun suçlu hissediyorum 1 yaşında kızım var 5 aylık hamileyim
Siyahrimel Xlovemax12 eşiniz nasıl tepki verdi?yaşadığıniz şeyi bilmediğim için tam yorum yapamıyorum 🤷♀️
Aurora Xlovemax12 ben pek anlatma taraftarı değildim halam saolsun çocukluk tramvalarimi anlattı bilmesi gereken şeyleri söyledim. Daha önce tecrübe edindim anlattığında senin yüzüne yeri gelince vuruyorlar. Çok şükür eşim yapmadı ama yapan sevgilim olmustu kansız 😑 bazen iyi ki diyorum yapmış şimdi eşimle değil o kansizla evli olup her gün başımı duvarlara vuruyor olabilirdim
Xlovemax12 Aurora benim eşimde kesinlikle yüze vuracak birisi degil akşam eve gelsin gece konuştuklarımızı unutmuş Bi şekilde gelir
Arasemir11 Xlovemax12 ben ne kndi geçmişi mi nede onun geçmişini sorgularım bilmesine gerek yok ne diye söyledn ki
Xlovemax12 Siyahrimel bana sarılarak ellerimi tutarak beni dinleyerek ve benim hep yanımda olduğunu beni çok sevdiğini söyleyerek
Xlovemax12 Eşim bana hep eline erkek degdimi biri öptü mü felan demişti bende hayır demiştim ilk istemeye geldiklerinde biz görücü usulü evlendik ama şimdi bunları anlatmam duyması bilmiyorum
Redrouge Biz 6 sene sevgililik dönemi geçirdik eşimle . 2. Senemizde bilmem gereken bir şey varsa anlat dedi bende her şeyi anlattım ne yasadiysam söyledim . Gerek var mı her şeyi anlatmaya yok belki ama ben anlatmayı tercih ederim saklamaktansa.
Ozge49595 Xlovemax12 anlattım geçmişimi sadece içimi döktüm ama suan başıma kakiyor pişmanım asla anlatmayın eşiniz sizin dostunuz değil gün geliyor yaşadığınız sinandiginiz şeyi yüzünüze vuruyor ufacık bi kavgdaa her kavgada yaşadıklarımı benim yüzüme vuruyor k
Xlovemax12 Ozge49595 dogru yapmamiş siz ona güvenip anlatmişsiniz o yüzünüze vurmuş acaba kendi yaptıkları nerde kalıyor
Aurora Ozge49595 ha işte tam olarak bunu diyorum ne gerek var. Gecmisimle ilgili bişi söylemez de nadiren sinirden agzidan bisiler çıkar geçmişim seni ilgilendirmez çok istiyorsan git geçmişi temiz birini bul derim susarım Sanki kendileri tertemiz bokmus gibi ..