• Öneri
  • Kızlar hangi doğum kontrol hapını kullanıyorsunuz?

Yazz 24+4

Aslında kullanıyordum. Bıraktım şimdi saçlarıma sürüyorum :):):)

Doğum kontrol hapını ezip şampuana karıştırmak çabuk saç uzatıyor 😉 tek yapman gereken vücuduna temas ettirmemek(başını önüne eğerek şampuanla durula) .çünkü tüylenme yaparmış

Canan saça sürmek de ileride hamile kalma şansını azaltır mı acaba biliyor musunuz

Canan duymuştum bunu işe yarıyor mu peki senin saçları uzattı mı ne zamandır kullanıyorsun 😊

Deri emilimi oluyo mu yahu bu haplarda

Canan bunu hiç bilmiyordum saçlarım uzasın diye doğum kontrol hapına mı başlayacaktım hahah

acaba kilo aldırıyor mu doğum kontrol hapları?

Esa eşim uzun saç istiyor diye kullanmaya başladım . (Ense açık yanlar uzun saç modeli kullanıyordum.)1 yıldır kullanıyorum saçım şu anda belime yakın 😃

• Esa bunu yanıtladı.

gizemsez yok hayır bi sorun olmuyor eczacıma danışıp başladım kullanmaya zaten . ben bu dönemde hamile kaldım . Çokta sağlıklı bebeğim şimdi çok şükür

Canan 1 yılda mı o kadar uzadııııııı. Hemen başlayayım ben de

Canan canım şampuana katıp saçımıza sürdükten sonra bekletmelimiyiz?

Benimde saçlarim çok problemli çok zor uzuyor

Maia yok 1 kutu şampuanın içine 1 kutu hapı ezip atıyorum. Normal duşta nasıl şampuan kullanıyorsak aynı şekilde uyguluyoruz

Canan oooo kesin başlıyorum o zaman uzun saçlarımı özledim 😀