Eslemasya Başta tapusunu almakla çok iyi yapmışsın zaten, ortak mal olmuyor gerçekten kendi ailenle bile olmuyor. Sizin yine maşallahınız var 10 yıldır, bencede ayırabiliyorsanız ayırın katları rahatlarsın. Benim eşimim Ailesi de bu ay Türkiyeden geldi 1 aylığına, başım gözüm üstüneler ama aynı evin içinde istediğini giyemiyorsun hep saygıda bekler gibi olmak zorundasın onlardan önce kalkmak zorundasın falan benlik değil. Bende evde biri varken hep memnun etmek için kendimi yıpratıyorum çünkü..
Çok bunaldım
Birmelekannesii evet tapu almadan yapmam dedim ve kendi üzerime aldım takılarımı verdiğim icin
eşim karşı gelmez bana bende ona şuana kadar hep konuşarak karar verdik anlayışlı ama 10 yıldır aynı ev ben onlardan önce kalkıp hazırlık vs yapmayı bıraktım 8 aylık bebeğim var kimse hizmet beklemiyo iyiler o konuda ama herkes gibi kendi düzenim olsun rahat olayım istiyorm kendim olmak istiyorm
Nimess çatıda su var oraya soba kurduk lavabo koyduk hamur işi vs yapılıyor elektirik ve doğalgaz yok
Kapı koyup geçersem odam azalacak iki kızım var biri 7 yaşında biri 8 aylık onlara oda bize oda 3 oda bi katlanır cam balkon durduğum kat
Eslemasya çok haklısın valla istemekte , insanın kendi düzeni kendi rahatı gibi olmuyor evde. E tabi senin 10 yıl olmuş bırakılır yani
- Düzenlendi
Birmelekannesii aynen koskoca 10 yıl ev üstüne ev olmazmış ama bunu kimseye anlatamıyorsun
- Düzenlendi
Nimess evet çatı ’da oturur yemek yer yatmaya aşağı inerim zaten aşağıda banyom var çatı ya sadcee wc mutfak olacak 10 yıldır beraberiz olsun ben biraz daha sıkarım dişimi yeter ki olsun artık
Nimess biz bu evi kendimiz yaptık öyle böyle değil işe girdim sıva malzemesi aldim eşime dedim sen sıvayacaksın usta 20 bin istiyo yapamam bilmiyorum dedi youtube açtık başladık sıva yapmaya ben malzeme aldim o sıva di şap atilacak yine youtube açtık o doldurdu kumu kovaya ben balkondan aldim kum dolu kovayı boşaltıp verdim yani maddi manevi yaptık yine yaparız ama bakalım ne diyecek bu akşam dedim ki çatı ya elektirk çekelim laminer döseyelim lavabo yapalım nedn dedi öyle istiyorm düzene girsin dedim arabanın 6 ay borcu var bitsin düzene sokalım madem dedi
Nimess rahatlık olarak söyle rahatım istediğimde kalkar istediğim yemeği koyarım nedn bunu böyle yaptın vs kimse demez yeri gelir kayinvalidrm koyar cayimi yeri gelir ben ona koyarım ama olmuyor ya ne kadar anlaşsanda iyi olsanda arkadaşın geliyo gençsin hanı olmuyo yani kendi evim olsun istiyorsun evet benmde onunda evi ama anlatamıyorum işte zamanla anlayacaksın beni dolu dolu 10 yıl oldu
Nimess aynen önden bi ağzını aradım masraf çıkarma vs derse falan diye annesi de vardı dinledi bizi iyi olur dedi oda😍
Nimess olmaz dedi tabi ama ikna kabiliyetim yüksektir 😂 herkes karşı cıktı malzemeye yazık usta mısınız siz dedim ki herkes usta doğmuyor anasının karnından verdim gazı sonuç şükür evimize girdik bi gazla dublex i triplex yapmam lazım 😂😂
Eslemasya ya tabikide isteyebilirsin daha rahat olur senin için anladım yani çok tecrübe etmesemde 😂 şimdilik rahatım hatta benim için daha bile iyi oluyor çocuğa çok yardım ediyorlar allah razı olsun yorulmuyorum böyle işler bölünmüş oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun kırmadan güzelce ayrılın inşallah önemli olan o yoksa evlerin ayrı olup bir olması çokta şey değil aranız iyi olsun bunun için bozulmasın yeter
Nimess evet kimse kırılmadan olsun istiyorum bende ne onun bana ne benm ona kötü sözümüz yok kızım der hep yine öyle olsun anlayışla karşılar eminim sonuçta oda genç oldu çocuk yönünden banada yardımı çok kızımı okula götürür getirir 8 aylık bebeğimle git gel yapmıyorum okula çatı için babanda yardım eder kredisi bitti dedi inşallah hayırlısı olur sagolun ❤
Nimess ay inşallah 💕
Nimess sagolun inşallah hepmizin💕