Lori12lorii canım benim ki şu an yok piyasada 😕 ama silenlerden değil sadece süpürüyor zaten evinde halı varsa silene o kadar para vermene gerek yok bence hatta ortalama bişey al hepsi aynı işi görüyor, telefonuna uygulamayı indiriyorsun evde değilken bile çalıştırabilirsin ben öyle yapıyorum sadece biraz sesli o kadar. ben özellikle irobot istedim çünkü sadece robot süpürge yapıyor hatta ilk yapan firma sitesinde Nasayla çalıştığı bile yazıyor benimki 600le başlayan bi seri ama en alt segmentini almamıştım kedi tüyüne alerjim var diye ortalama bi cihaz aldım. Çocukla zor oluyor ama yerlerde hem kedinin hem çocuğun oyuncakları var sürekli süpürgenin önünü açmak lazım ben bunu sevmiyorum ama hepsinde aynı sorunu yaşarsın hatta bu aralar dikey süpürge bakıyorum daha kolay geliyor bana ama illa robot dersen en güveniliri irobot sen merak ettiğini sor istersen ona göre cevap verim 🥰 bi kere resmi tatilde süpürgeyle sorun yaşadık ama önemsiz bişeydi arıza değildi internetten numara bulup aradık adam evinden yardımcı oldu ve çözdük sorunu telefonda bugün cumhuriyet bayramı çalışmıyorum demedi hatta bi arkadaşımı göndereyim demişti bence bu çok önemli kullanıcı hatası bile olsa yardımcı oluyorlar. Evim 2+1 banyoyu bile onla süpürüyorum ve şarjı yetiyor. Olumsuz bi yorum yapacaksam eğer kendi şarj cihazını bulmakta zorlanıyor bazen cihazı şarj aletinin (yuvasının) önüne koyuyorum öyle giriyor yerine ama inan normal süpürgeden iyi süpürüyor