Yokartikk Selale01 gerçekten yaa ben de herkesde var belediye dagitiyirmusscasina herkesde görüyorum yaa yani hak etmiyormuyuz sanki🥺😂😂
Minnosunnannesi incilikaftan Ailemin yanındayım 2 aydır doğum için. Eşimi çok özledim 3 hafta kaldı gelmesine, keşke 1 günlüğüne de olsa eşimin yanında uyusam çok isterdim😔
SuPerisi0 Cok param olsa🤣🤣cok mutlu olurdum inan🤣 bide çocuğum geceleri beni emmese cok mutlu olurum uyku uyumak istiyorum 1yil oldu
Rouge incilikaftan ehliyetini aldın deseler cok mutlu olurdum .bunca telaşın içine sıgdırdım 5 ay oldu belki hala derslere bile giremedim. su yük kalksa üstümde uykularımı kaçırıyor artık
incilikaftan Rouge Ehliyet 4 aya herşeyi sıgdırdılar diye duydum ben arkadaşlarımdan, pandemiden mi erteleniyor
incilikaftan Kobranecla [upl-image-preview url=//i.imgur.com/FN4ymOB.png] Eşim beni öptü ne yapmam lazım 😂😂😂 sizce eşim beni öptüğü için aldatıyor olabilir mi
Lavinia_ incilikaftan yok ben açamam zaten fake hesab öyle bir bedualar okudum ki geçen tirsarım ben 😂😂
incilikaftan TombulHatun umarım gidersin 😊 Şu vakalar artmasa bende İstanbul dışı adım atma hedefim var
Rouge incilikaftan yok benden kaynaklı. bir sene vaktim var işte ama ben hic çalışmıyorum derslere de girmiyorum cünkü dügün nişan kına ev bilmem ne telasları bitmiyor hevesim de kalmadı