Selam kızlar bilmiyorum aranızda polikislik olan varmı be hamile kalan ? Benim erkek hormonlarım biraz yüksek ve haftaya tedaviye baslicam insallah beni korkuttular hormonlarınla oynatıyorsun bebegin özürlü olur yok bişey olur birak kendi olsun diye!! Ama malesef adetlerim düzensiz 1yıldır cocok istiyorum olmadı haplar yuttum gene düzelmedi ! Benimle tecrübelerinizi paylasırmısımız?
Hormonlar
Var ya öyle hamile kalan ne saykısız insanlar nasıl öyle söylerler😡İnsanlık ölmüş. Sen tedavi olun canım olucak bebeyin Allahın izniyle merak etme😘
Gamzeegal amin canım benim inşallah tez zaman da düzelir
Benim de adetim sürekli düzensiz geliyor ama neden bilmiyorum ilk adetimden beri böyle evlendim bir sene sadece hap kullandım çocuk olmaması için. bir sene oldu bırakalı ama hala hamile kalamadım doktor kan testi yaptı bir şey Yok dedi ben de anlamıyorum Neden olmuyor
Sny dokdora gitdim yok canım😊Düzensiz adetden hamile kaldım. Fakat ceviz kürü ,keçibuynuzu kürü yapdım . Bir defa doktora gitdim ilaçlarım bile bitmeden hamile kaldım . Bizde sorun eşimdeydi fakat bendede adet düzensizdi papatyala kendini yıka canım ve iç . Bi eşinde yoklansın derim biz çok pişmanız şimdiye kadar yoklanmadı diye 😕