Selam kızlar bilmiyorum aranızda polikislik olan varmı be hamile kalan ? Benim erkek hormonlarım biraz yüksek ve haftaya tedaviye baslicam insallah beni korkuttular hormonlarınla oynatıyorsun bebegin özürlü olur yok bişey olur birak kendi olsun diye!! Ama malesef adetlerim düzensiz 1yıldır cocok istiyorum olmadı haplar yuttum gene düzelmedi ! Benimle tecrübelerinizi paylasırmısımız?

Var ya öyle hamile kalan ne saykısız insanlar nasıl öyle söylerler😡İnsanlık ölmüş. Sen tedavi olun canım olucak bebeyin Allahın izniyle merak etme😘

Gamzeegal hormon testi ile mi öğrendin hormonlarının bozuk olduğunu canım
      Başka insanlara kulak asma doktorun ne diyorsa ona odaklan ve güzel şeyler düşün ki olsun allahım inşallah tez zaman da hamile kalmanı nasip etsin sag saglim kucağına almayı da inşallah tez vakitte

Sayqa

Sny evet gitmedigim doktor kalmadı simdide bi düzenleyemediler hormonlarımı canım insallah hepimize versin kimsenin kucagı bos kalmasın insallah

Gamzeegal amin canım benim inşallah tez zaman da düzelir
          Benim de adetim sürekli düzensiz geliyor ama neden bilmiyorum ilk adetimden beri böyle evlendim bir sene sadece hap kullandım çocuk olmaması için. bir sene oldu bırakalı ama hala hamile kalamadım doktor kan testi yaptı bir şey Yok dedi ben de anlamıyorum Neden olmuyor

Gamzeegal canım benimde adetim kaç aydır düZgün diyildi amma şimdi 3 hafdalık hamileyim bunları takma kafana

Sny eşiniz yoklandımı hiç? Banada öyle diyodu bende sorun yokdu

• Sny bunu yanıtladı.

Sny gercekdenmi yoklanmasında fayda var sende sorun yoksa eşin mutlaka yoklansın benim gibi vaktini boşa verme

• Sny bunu yanıtladı.

Sayqa tamam canım çok sağol 🙏 senin de benim gibi mi oluyor adetin ve yumurtlaman ?

Sny ben şuan hamileyim fakat adetim düzensizdi

• Sny bunu yanıtladı.

Sayqa çok sevindim rabbim sağ saglim kucagına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏
                    Peki düzensizligin için bir şey yaptın mı
                    Benim öyle olduğu için hamile kalamıyorum 😞

Sny dokdora gitdim yok canım😊Düzensiz adetden hamile kaldım. Fakat ceviz kürü ,keçibuynuzu kürü yapdım . Bir defa doktora gitdim ilaçlarım bile bitmeden hamile kaldım . Bizde sorun eşimdeydi fakat bendede adet düzensizdi papatyala kendini yıka canım ve iç . Bi eşinde yoklansın derim biz çok pişmanız şimdiye kadar yoklanmadı diye 😕

• Sny bunu yanıtladı.

Sayqa çok teşekkür ederim canım benim yurt dışında yaşadığım için burda doktor randevusu çok geç veriyorlar o yüzden bekliyoruz