Arkadaslar ben ayın 17sınde doktora gıttım kan testı yaptı gebelık yok ama enfeksıyon ver dedı fıtıl ve ılac kullandım verdıgım ılaclar gebelıge engel degıl dedı yumurtlama zamanlarıma denk gelmıstı suanda 5günüm gecıyor hamile olma olasılıgım var mı varsa be zaman test yapayım
Hamile olabilir miyim ??
Glbaharramazan 5 gün geçtiği için istediğin zaman yapabilirsin inşallah allah gönlüne göre verir
Emsal aminn insallah canım cümlemızın
Bazen ilaclar gecikme yapabiliyor ama Bnce Test yap ☺️
Bnde 5gun bekleyıp test yapmıstım,az bir gecikme değil aslında,allah herkese nasıp etsın 🙏🏻🧿
Pazartesı yapcam ınsallah kasık agrım oldu ve gögus uclarımda hassasıyet ınsallah yapınca cıkar
Glbaharramazan yaptınız mi test? Merak ettim bende 4 gün geciktim test yaptım 2 tane ama negatif 😑😑
Sinembf keske olsaymıs saglık olsun nasıp yok daha yapmadım dırek doktora gıdecem Pazartesi ınsallah vardır
Sinembf Olivasyon testıyle deneyın bu ay cok öyle hamılelıgı denk getıren var
Utrasyonda kese görulmedı ama kan testı yaptı varmı dıye cok üzüluyorum yok galıba daha kan sonucunu almadım ama ümidim azaldı
Glbaharramazan tamam denerim
Glbaharramazan yeni olunca görsenmiyo. Cünki o hale annelik borusunda bir vakitden sonra yerine düşücek. Bunuda usm göstermez. Annelik boruları orada gözükmüyo. Yani ümidini kaybetme öylede ola bilir.
Nasibacva 10 gun oldu hala adet olmadım özele gıdecegım ıyıce bı bakınayım gec döllenmemı oldu dıye dusunuyorum ınsallah dedıgın gıbıdır canım
Glbaharramazan bizde Azerbeycanda doppler usm var. Orada herşey bence gözüküyo. Bence oradada vardır canım. Amma adını bilmiyorum sizde ne. İnşallah bebekdir. Allah hayırlısını nasip etsin. 🙏🏻🙏🏻
Revane ela canım wukur. İnşallah tutar bu Gözel Ayda. Allah menede senede qismet etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Glbaharramazan bence bir kaç gün daha bekle ben 12 gün geçikmişti öyle yaptım.
Damlasevmli baya gectı ama en son antibıyotık kullandım o yuzden gectı dıye dusunuyorum 6gun gecınde test yapmıstım kanda cıkmamıstı artık test yapasım gelmedı hevesım cok gectı kasık agrılarımda gectı belırtı falan da yok adet gecıkmesı hep olur yıne oyle oldu galıba