Sedaa Nietzsche 150 gr tereyağ 2 yumurta 1 su b. pudra şekeri Vanilya Kabartma tozu Aldıgı kadar un ( hamuru yumuşak olsun) İç harcı: 2 tatlı kırmızı elma, 2 yemek k. şeker, 2 çay k. tarçın, 2 yemek kaşıgı kırılmış ceviz 😊
Nietzsche Sedaa yaaa mükemmel mi peki 😂hamuru çok şekerli olmayan ağızda dağılan aşırı da kıtır olmayan bir kurabiye istiyorum😂 nasıl mutlu olurum
Sedaa Nietzsche ben hep bu ölçüyle yapıyorum, herkes begeniyor. Hatta teyzemin cocuklarinin dogum günlerinde felan yapıp götürürüm hep 😁 fazla sekerli olmuyor bize göre. Eğer sana şekerli gelirse yarım bardak pudra şekeri koyabilirsin canım 😊
SuPerisi0 Nietzsche [upl-image-preview url=//i.imgur.com/oqaBo9D.jpeg] Yumurta atarsan daha iyi olur hamuru ben sevmedigim icin koymuyorum yumurta. Ama böylede oluyor
NaimeYilmaz Asla yapamadığım bir tatlı. Parçalanıyor sürekli en çok sevdiğim şey ama beceremiyorum. :) Deneyip sonucu yazarsanız ben de denerim.
Nietzsche NaimeYilmaz Bende denedim hamuru parçalandı .inşallah bu sefer becereceğim ,mutlaka yazarım 😊
Nietzsche SuPerisi0 bu tarifi gördüm biraz tereddütte kaldım. İçinde yumurta olmadığı için yine parçalanır gibi geldi . Hamuru güzel tutuyor mu ?
TombulHatun SuPerisi0 @Nietzsche Nefis yemek tariflerinden almıştm bunu bende bu tarifle yaparım yumurta koymam ununu göz kararı ayarlarım çok güzel olur
SuPerisi0 Nietzsche Yumurtayla daha güzel daha esnek oluyo hamuru istedigin sekli verebilirsin. Ben yuumurta sevmedigim icin koymuyorum. [upl-image-preview url=//i.imgur.com/aSQ5d0d.jpeg] Böyle yapıp buzluğa atmıştım bak canim
SuPerisi0 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/YnlKKhl.jpeg] Yillarcada bu tarifi yaptım hep buda güzel ici yumusak dışı kıtır. Buda güzel tek püf noktasi hamurunun güzel olmasi icin margarini oda sicakliginda bekletip yogurcaksin öyle esnek güzel hamur olur
Nietzsche SuPerisi0 tarifler birbirine benziyor . Birini seçip yapayım. Güzel gözüküyorlar seninkiler . İnşallah bu sefer olur😂
Titizkiz SuPerisi0 turta içinde aynı tarif kullanılır mı acaba bilginiz var mı? Birde margarin içinde kokuyor mu bir kere margarinli kurabiye yaptım aşırı kokusunu hissettik ondan beri cesaret edemiyorum ben. Hep tereyağlı yaparım yapmak istiyorum ama tereyagim kalmamış 😔
Cikolataligofret Nietzsche tamamda tursu suyu kadar katmicaksin koku felan yok tabiki butun kurabiyelere konulur san saniyormusunki disardan yediklerinde yok🤦♀️ sivi malzemelerini karistirdiginde 2 veya 3 damla sirke ekle sana hayatimin püf noktasini verdim🤭 bir koşu marketten alda gel 😂