Kızlar hadi biraz gülelim ilişki sırasında başınıza gelen komik şeyler ve en çok neye güldünüz anlatın bakalım
Önce ben anlatayım
Benim ilk gebelik gelişmeden durmuşdu kürtaj olmuşdum ondan sonra 2.3 ay orda bi genişleme oldu sanki işte doktor 1 ay ilişkide bulunmamamı söylemişti 1 ay oldu eşimin kuzeni bize geldi işte gece bizde kaldı uyumaya geçtik odamıza eşim dayanırmı vakti zamanı gelmiş misafir var diyorum anlamıyor adamda yan odada e neyse yatak ses yapıyordu yere indik battaniye serdim doggy yaptık pozisyon değişelim dedik tam çıkardı benim vajinadan gaz çıkmazmı ben yerle yeksan hem utandım hem gülmekten perişan oldum sesli bi şekilde haykırıyorum resmen bide eşimde ağzımı tutmaya çalışıyor bende daha çok gülüyorum sanki utancımı saklıyormuşum gibi 🤣😂😂
İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey
JartiyerliKedi O pozisyondan öyle olmuş.Hava doluyor
JartiyerliKedi Bi ara eşim konuşurken yanlış kelime kullanmıştı bütün ciddiyet romantizm gitti bizde😂😂 Güle güle sonlandırdık ilişkiyi 🤦🏻♀️
JartiyerliKedi bizim öyle cok komik anımız yok ama en cok pozisyon değiştirirken gülesim geliyor benim 😂 eşimin aceleci tavrı, şöyle uzan, kolunu şuraya, ayagini buraya derken şekilden şekile giriyorum, gülüyorum, ama eşim gayet ciddi işine odaklanmiş durumda oluyor 😂
Akrep iyi yine sonlandırmışsınız biz yarım bırakmışdık🤣
Sedaa 😂😂hahaha aynen öyle sanki soğumadan yerine koymak istiyor 🤣🤣
JartiyerliKedi Benim eşim ilişki ortasında birden bana söylemeden kalkıp mutfağa sigara içmeye gidiyor , geri gelip devam ediyor. Ne zaman yapsa gülerim 😂
Akrep bizde de benzer bir olay yaşandı 😂
JartiyerliKedi komikmidir bilemedim ama dün gece ilişki sırasında eşim popomu gerdirdi sıkarken ve popom az bişey yırtıldı galiba kanadı biraz ben gülüyorum eşim deli misin niye gülüyorsun pansuman yapalım diyo😄
Kirmizisarap Sonradan konuşmak olay anından daha komik olmuştu😂😂 hala hatırladıkça güleriz
JartiyerliKedi benim o an aklıma saçma sapan detaylar gelir bazen tutamam sorarım kendimi geçen eşim biraz geç gelmişti gelir gelemzde bana sardı tam işin ortasında sen yemek yemiş miydin diye sordum😂 bi 5 dakka sorduğum sorunun şaşkınlığı ve gülüşme oldu tutamıyorum o an aklıma kira faruralar aidat gibi şeyler geliyor
Akrep ben gülünce eşim yerin dibine giriyor 🙈
JartiyerliKedi her doggy pozisyonunda gaz çıkıyor vajinamdan ama benim herifin hoşuna gidiyor daha da zevke geliyor manyak mıdır nedir 😂
Nietzsche hahaha dımdızlak ortada bırakıyor resmen🤣🤣
Noluyohh 🤣ou ağlanacak hale gülmek bu olsa gerek. geçmiş olsun 🙄