Akrep bizde de benzer bir olay yaşandı 😂
İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey
JartiyerliKedi komikmidir bilemedim ama dün gece ilişki sırasında eşim popomu gerdirdi sıkarken ve popom az bişey yırtıldı galiba kanadı biraz ben gülüyorum eşim deli misin niye gülüyorsun pansuman yapalım diyo😄
Kirmizisarap Sonradan konuşmak olay anından daha komik olmuştu😂😂 hala hatırladıkça güleriz
JartiyerliKedi benim o an aklıma saçma sapan detaylar gelir bazen tutamam sorarım kendimi geçen eşim biraz geç gelmişti gelir gelemzde bana sardı tam işin ortasında sen yemek yemiş miydin diye sordum😂 bi 5 dakka sorduğum sorunun şaşkınlığı ve gülüşme oldu tutamıyorum o an aklıma kira faruralar aidat gibi şeyler geliyor
Akrep ben gülünce eşim yerin dibine giriyor 🙈
JartiyerliKedi her doggy pozisyonunda gaz çıkıyor vajinamdan ama benim herifin hoşuna gidiyor daha da zevke geliyor manyak mıdır nedir 😂
Nietzsche hahaha dımdızlak ortada bırakıyor resmen🤣🤣
Noluyohh 🤣ou ağlanacak hale gülmek bu olsa gerek. geçmiş olsun 🙄
Tomris hay Allahım 😂kız işe odaklansana napcan kirayı🤣
Redrouge ay değişikmiş 😂ben çok utanmışdım odur budur 1 buçuk yıl yapmadık şu aralar yine sardık ama şükür artık çıkmıyor gaz 😁ama çıkıcak diyede ödüm kopuyor
JartiyerliKedi kendisi de farklı gezmiyor evde 😂
Sedaa sen yazarken sanki yaşamamış gibi hissettm böyle yap söyle dur 😂eşim de öyle
- Düzenlendi
JartiyerliKedi eşim sürekli yapma şunu der ama ben aklıma geleni söylemesem duramıyorum 😂 anneni aradın mı diye sormuşluğum var hay ağzını der sürekli 😂
Nietzsche kaç saat oluyorsa sigara içiyor 😅
Nietzsche ahahhahah o bizdede oluyordu aşkım ben bi mola verip geliyorum der içer gelir ama ben kokusundan nefret ederim diş fırçala gel diyorum tamam mevzumuz bitsin fırçalarım der 🙄😅