Butterflybaby JartiyerliKedi Biz bikeresinde iyi odaklanmışız tam o esnada yataktan küt diye bir düştüm kahkaha atıyorum eşimde gülüyor bir yandanda iyi misin dedi aynen yerde çok iyiyim dedim 😂😂 her zaman aklıma gelir bak düşürme beni derim iyiki bi düştün aşkım diyor 😅
dolapfaresi JartiyerliKedi bizimde bikere tam ilişkinin ortasında iyice hararetlenmisiz eşim bir anda durdu ne oldu dediğimde çok sıkıştım deyip tuvalete koştu 🤣😂
Tecrubekonusuyor Akrep ben dicektim şimdi size buldunuz da bunamayın bacılar. Bizimki hafta da 1 on günde 1 oluyor genelde bazen çok uzun sürüyor bazen kısa. İkiside ayrı bayıyor. 2 günde bir yarım saat ideal ama nerdeeeeee
MarieLaforet Akrep boyle kaba tabirleri kibarlastirip kullanmak asiri komigime ve tatlima gidiyor ya mesela kaka mesela pipi 😄
Polyanna81 Nietzsche bu enerjinin formülü lazım bana bu gece çocuğu uyuttuktan sonra denemem lazım bizim 2 3 saat oluyorda 🤣
TombulHatun Nietzsche şaşkınlıkla ve kendime üzülerek okudum. Napıyosnuz uzun yola çıkmış gibi molalı ilişki 😀 bebek yok mu uyanmıyo mu hiç. Biz çocuktan sonra 1 saat sürünce ooo rekora koşuyoruz diye makara yaparız. Sırrı nedir 😃 😀 😀
Mutlu_annee Polyanna81 2-3 saat kadar napiyosunuz bizim 20 dk en fazla 45 dk falan ben bilmiyor okdar uzun ne yapmak 😂
Nietzsche Polyanna81 valla onu eşinle konuşup anlaşcan , saatlerce insana gına geliyor bence . Sonuç belli değilmi uzatmanın ne manası var diyorum 😂 bıkkınlık oluyor fazlası
JartiyerliKedi Polyanna81 bi tek bende öyle sanıyordum demek başkalarıda varmış aynı bende doğum azdırıyor galiba🤣
Polyanna81 Nietzsche sonuca giderken orda dönen olaylara hastayım yetiremiyorum bacım kocamda napsın garibim uğraşıp duruyor 🤣