Polyanna81 JartiyerliKedi dimi ya doğumdan sonra daha bi istekli hale geldim bende kendime inanamiyorum eşim bile diyor sana noldu böyle beni sasirtiyorsun🤣🤣🤣🤣
JartiyerliKedi Polyanna81 aynen bizdede 🤣akşamı sabırsızlıkla bekliyorum bebişden önce ben kaçardım geçiştirirdim şimdi her gün her gün 2.3 defa olsa bıkmıyorum😁bana diyor noldu sana azdınmı eskiden kaçıyordun şimdi her gün bi fantazi arıyorsun 😂gece uyandırmışlığım var sırf şey etmek için insanda zorla kendini şey ettirirmi bea🤣🤣
Met Polyanna81 hamilelikte nasildi benim hiç canım istemiyor kacinca aya kadar iliski serbest onu bile bilmiyorum biz simdiden biraktik 10 haftalik oldum hiç tik yok
Polyanna81 Met valla hiç yasak yoktu bizde 40. Haftaya kadar devamdi canm ama bende bilmiyorum yani istek arttı iyice hele doğumdan sonra hepten arttı bu kadar değildim neyden kaynaklanıyor bilmiyorum günde 2 3 seferde olmuş olsa hayır demem o derece😏
JartiyerliKedi Met eğer sorunlu bi hamilelik değilse doğuma kadar yapabilirsiniz tabi canın isterse ben şahsen hiç istemiyordum 😂
JartiyerliKedi Acemiajan ay bebişimi uyandırdım gülmekten ne diyeyim bilemedim şimdi biraz kötü olmuş ama baya kömik🤣🤣
atmosfer JartiyerliKedi prezervatifi takmaya çalışırken üfledi ve başon gibi şişti ben de o ara kahkaha attım sonra eşim buna çok bozuldu yapamadım o gece 😂
JartiyerliKedi atmosfer 😂kız o zaten takılmaya a hazır katlanmış halde oluyor şişirmek niye 🤣inşallah patlamamışdır
Met Polyanna81 bakalım ben de ne olacak istekli değilim hamilelikten oncede oyledydi wmw istek olsun isterim çok problem oluyor benim bu halim
TombulHatun Nietzsche şaşkınlıkla ve kendime üzülerek okudum. Napıyosnuz uzun yola çıkmış gibi molalı ilişki 😀 bebek yok mu uyanmıyo mu hiç. Biz çocuktan sonra 1 saat sürünce ooo rekora koşuyoruz diye makara yaparız. Sırrı nedir 😃 😀 😀
Nietzsche TombulHatun Bebeğimiz var akşam uyudumu gece kalkmıyor 15 aylık . Sırrımız yok ,kocam tuhaf😂bana kalsa ben uyurum
Redrouge Aa bunu nasıl unuturum 😂 ilk evlendigimiz zaman tek kişilik bı yatak vardı evimizde artık yok çünkü ortadan ikiye kırıldı 😂
JartiyerliKedi Redrouge 🤣hahaha bizde yeni evliyken kirada kalıyorduk evdeki çift kişilik yatağı kırdık bianda kendimizi yerde bulduk ortası çökmüştü yatağın eşim tuğla dizmişdi altına anlaşılmasın diye 10 gün içinde hemen terk ettik o evi🤣🤣