Ozge49595 Sizce bi iliskide neden zevk alınmaz karşındakini sevmediğimiz için mi yoksa o kişi yetersiz olduğu için
istebunlarhepseks Ozge49595 kadınlar için her ikisi de. Ama özellikle de kişinin yetersiz olması ilk faktör. Seks hayvani bir eylem, sevmek şart değil. Karşıdaki iyi sevişiyorsa her türlü uçurur yani😂😂 ama işi bilmiyorsa ne kadar sevsen de bi bok anlamazsın 🤷🏻♀️
ZRaporu Ozge49595 bence cinsel ilişkiyi heyecan, fantezi ve tutku ayakta tutuyor. Hayat telaşesinde bunları devam ettiren zevk alıyor. Ettiremeyen almıyor. Bilmiyorum belki de değildir. Bu benim izlenimim.
Olivetti Akrep buna katılmıyorum 😂. Kişiden kişiye farklılık elbette vardır tabi sen sevmediğin bir adamla yapamazsın başkası yapar . Ama cinselliğe sadece bir ihtiyaç gözü ile bakarsak elektrik alınan ve içimizi kabartan herkesle yapılabilir 😂.
Rouge Ozge49595 kişiye baglı bence .bunu sevmeyip tanımayıp yapan da var ama ben baskasıyla düşünemiyorum bile. kafamda birini oluşturup düşünsem mesela tüm hevesim kacar .hayali bile istemem. cok kötü oluyorum . tamamen sevgiyle yoksa olmaz bende
Nimess Ozge49595 ben sevmediğim insana dokunamam bile ama yapabilenler olduğuna göre kişiye göre değişir. İletişimde önemli bence aynı frekansta olmalı ve birbirinizi yükseltmelisiniz ki zevk alabilesiniz yoksa dümdüz gir çıkta karşı tarafta zevk almaz ve bunu tek kişinin yetersizliği olarak görmüyorum ben
Akrep Olivetti Yani tabi orası öyle 😂 şahsi yazmalıydım🙈 Sonuçta mesleğini yapanlar bile var sevgi gerekmiyor kimine. Ama ben asla yapamazdım 🥲
Arasemir11 Olivetti postların %80 hemen hemen cinsell ilişkide zevk almadıklarını gösteriyor çoğu farklı yollarla boşalıyor sence kadında orgazm olmamak bi hastalıkmı yoksa sadece psikolojik mi
Arasemir11 Ozge49595 sevdiqin insanı arzular hoşuna giden biriyle ilişkiyi Yaşar öpüştüqünde bile gözünü yumduqunda sewdiqin adamı qörür işte bu sana o hazzı verir seni mutlu eder bazen sewqi de yeterli olmuyor bazı erkekler yetersiz kalabiliyor
Morumsu Ozge49595 bence kadın için sevgi gerekli bir ilişkide zevk almak için sonuçta sevmediğimiz bir adamla beraber olmak istemeyiz ama erkek için sevmediği bir kadınlada ilişki zevkli olabiliyor💁🏻♀️