Hiç aklınıza gelio mu kızlar unutmayı nasıl başardınız çok istiyorum unutmak ama aklıma geliyo içim acıyo 😔😔

Slem evlenmeden oncekı sevgilim var cok sevmiştim ölüp bitiyordum ona ben 22 o 30 yasındaydı ozamanlar 6 sene önce 3 sene beraber olduk ama cok gizemliydi aksamlari söförlük yapiyorum tel yasak derdi megersem evliymis hic anlamadım cunku aksamlari dısında cok rahattti haftasonu vs benleydi ıkınci tel kullanıyormus megersem ee örenince ben kahroldum tabıkı cunku cok seviyorum ben bi gun mesaj attım ayrılık mesajı her ıkı hattida vardi bende ee bunu karısı görüyor beni ınstagramda heryerde buluyor sevgılımın annesi beni ariyor fln ay cok kötüydü ya güzel kandırılmıstim kendiside bana aşık olmus annesine kadar gitmiş konu tabi evli oldugu ortaya cıkınca birakmistim hic unutamam her kötü anımda yanımdaydi

Esmerbebek ay üzüldüm bende çok sevdim belli belirsiz nedenlerden ayrıldık hala nasıl oldu ayrıldık anlamıyorum nedensiz ama çok istiyorum artık unutmak

Akrep bekar olsam üzülmem evli oldugum için bu vicdan azabı bitiriyo beni gelmesin istiyorum artık aklıma ama olmuyo

Slem oda evlendımı ? Doğada enerjiler birbirini ceker sen bu kadar dusunup unutamadıysan oda seni dusunuyor anıyor olabılır

Slem Yani normal olarak eşiniz dışında birini düşündüğünüz için vicdan azabı duyuyorsunuz. Evliliğiniz genel anlamda nasıl? Eğer iyi bir insan olsaydı sevgilinle evlenirdin. Demekki sana iyi gelmediği için yollarınız ayrılmış. Bence evliliğini bu tarz düşüncelerle dahada dibe çekme

• Slem bunu yanıtladı.

Slem sanırım evli olmasam asla kopamazdık okadar olay oldu herkes ogrendı yine birakmadi pesımı evliligim evet severek oldu ama cok aceleye geldi kafa karısıklıklari bosluklar vs hoş esımle suan buz gibiyiz

• Slem bunu yanıtladı.

Slem aklınıza gelmesi normal hafızayı silemiyorsun sonuçtaama geçmişe karşı özlem acı varsa farklı değerlendirilebilir

Akrep işin garip tarafı eşimide çok seviorum sıkıntı bende bunu kafamdan atamıyorum

Slem yani gecmişi silemeyiz herkesın yasanmıslıkları var. kimin eskı sevgilisi yokki..
                  ama sen hala sevıyorum anlamında dusunuyorsan özluyorsan sıkıntı.. benımde aklıma gelır bazen derim ınsallah mutludur oda herkesın illakı aklına gelır ama nıyet onemlı tabi

• Slem bunu yanıtladı.

bitterdelisi24 mutlu olmasını isterim bende ama kıskanırımda ha deselerki tekrar onla ol istemem de ama niye çıkmıyo aklımdan anlamıyorum delircem

Ocalll bilmiorum belki kiöseyle konuşamadığım için bi türlü bitmio kafamda belki de onun hala beni sevio olduğunu bilmek etkilio

Slem yarım kalmışya o yüzden çıkmıyor işte aklından, zamanla unutuluyor herşey. Bununda aklından çıkmak için bir zamanı var demekki..

Nick yarım kaldı evet ama beş yıl oldu ayrılalı normalmi unıtamamam

• Nick bunu yanıtladı.

Slem bence normal. Tamamen unutamayız zaten. Birde üstüne kötü şeyler yaşamışsınız bu ilişkide. Onlarda etkilemiştir

• Slem bunu yanıtladı.

Nick nişanlanmadan önce geldi nişanlanma dedi ama hiç bir çaba gösteröedi gitti kendi evlendi belki de hiç anlayamadığım için unutamıyorumdur

Slem neden kıskanasınki senın esın var senın hayatın apayrı bi dunyadasın sahıp olduklarına sukret.. gecmısı siktiret😏

• Slem bunu yanıtladı.
                              • Slem bunu beğendi.