Slem yarım kalmışlık duygusu yüzünden ondan tam bir ayrılık olmamış yani şunu demek istiyorum artık ilişki kötüye gider ve biter yasanmis ve bitmiştir size bu olmamış o yüzden aklınıza geliyor bu normal yeni mi evlisiniz aklınıza o geldiğinde ah niye geldi şimdi gibi düşüncelere kapilirsaniz yine gelir bırakın akışına zaman ile geçecektir
Eski sevgili
bitterdelisi24 ne bilim ünide cefasını ben çektim sefasını başkalrının çekecek olöası belkide🤣😂
Slem bende eskı sevgılıme öle derdım cok sorumsuzdu fazla yakısıklı fazla ukalaydı ınsana cevırdım 😀 dedm cefanı ben cektım sefanı baskası surcek öylede oldu. aman mutlu olsunlar nasıp.. olmuyorsa bin hayır ara demişler
Esmerbebek aynısını yaşadım şüphe duyuyordum ama hiç aklıma gelmezdi sonra boşanacağım falan dedi o da çok sevmişti ama ben yuva yıkan kadın olmak istemedim çok mesaj attı gelinlik resmimi atınca eşimle birlikte olan resmimi bıraktı peşimi benim Kırmızı çizgilerim vardır zaten aşkından ölsem yapamazdım kimsenin ahını alamazdım ve almadımda
2minikmucize bende onun beni cok sevdigine herseyi goze aldıgına sahit oldum okadar cok olaylar oldukı karısı aılesı herkes duydu ıkıde cocugu varmıs karisi beni arayip yalvarmısti hic unutmam o seni birakmaz nolur sen birak die hala icim cizlar ıcım kanaya kanaya bıraktım ama o hic birakmadi hep gösterdi kendını bu olaylardan önce her anımda yanımdaydi her anlamda okadar uyumluydukki ama olmadi oda bosanıcam derdi sürekli ama asla kabul etmedım karısından da yedigim beddualar arşa cıkti ondanmıdır bilmem ınsallah mutlu olama demisti ve ben mutlu olamıyorum esimle sürekli tartisma ıcındeyız her sene bosanmadan donuyoruz bu beddular tuttuysa demekkı benımde gühanım olmus
Slem volki tolki misin sen kız her ikisini de seviyorsun
Esmerbebek Tuylerim kalktı yemin ederim annesi hangi igrenclikle seni ariyor ya
Slem Bence bosluktasin o yuzden dusunuyorsun. Aslinda geri dönüp secme sansin olsa suan asla onu istemezsin gibi geldi bana. Esinle samimi bir alan yarat kendine. Duygusal anlamda acikliklar varsa bunlari kapatin. Evlilik rutine girince aklin eski hayatına kaymis olabilir. Kendini kotu hissetmen zaten masum olduğunu gösteriyor. Bu dusunceleri sustur ve hayatindaki bosluklari doldur. Umarim herşey iyi olur senin için ❤️
MarieLaforet 🤣🤣işte bazen volki tolkiyi anlıyorum
Esmerbebek ben duyduğum anda bıraktım. Eşi duymadı Allahtan bulsun kandırdı beni sevmek yetmiyor malesef
Slem işte bu yüzden unutamıyorsun. Aranızdaki aşk bitmeden ayrıldığınız için ne olduğunu anlamadan koptuğunuz için. Aynısını çok uzun süre yaşadım ta ki o da evlenene kadar. O kadar çok aşıktım ki eşimden kalan her boşlukta direk aklıma geliyordu geceleri rüyama giriyordu vicdan azabı duyuyordum ben düşünmek istemedikçe her şey onu hatırlatıyordu filan. Ama şu an eşimden boşanmış olsam allah korusun gene dönüp bakmam çünkü geçmiş geçmişte kaldı ve biliyorum ki bu aşk değil sadece yarım kalmışlık
Slem benm 4 yıllık Eski sevgilim vardı neyse bu manyak benim kuzenime beni sormuş nasıl iyimi diye kuzenim bana söyledi dedim o salak şöyle ben evliyim ve birtane kızım var mutlu yum dedim.neyse bu benm numaram bir arkadaş ulaşmış ben sosyal medya kullanmam bu manyak brni aramış ama ben evde TLF bıraktım dışaardaydm eşimle sonra geldiğim vahstps mesj atmış kimsin iz diye bende prf tanıdım aaa irfan hemen mesj gizeldim eşim yarın işe gidince.siz kimsiniz mesj atmış sinz dedim.ben sizi tanımıyorum dedim yalan söyleme tanıyor sun dedi bende ara dedim çünkü biliyor tanıdığımı benm olduğu biliyor du aradım konuştum ben evliyim benden uzak dur bu konuşmadan sonra beni arama BİRDAHA mutluyum dedim.ben tamam evet insan geçmişte ki eski sevgili unutmaya bilir ama ben empati kurdum aynısı eşim yapsa ben cildirirm 🤨.eşime söylemedim 1 ay oldu ne arıyor ne soruyor tavrimi katim
Slem 15 16 yaşımda birini cok sevmiştim deliler köyde görmüştüm.3srne boyunca gizli saklı sevdim ama kendisinde gönlü var gibiydi sürekli yazar sorardı sonra nisanlandim ayrıldım halası oğlu adımı çıkarmıştı bidaha görmedim ayni yerde yaşıyorduk evlerimiz uzaktı şimdi ise 21 yaşındayım.hayirlisi böyleymiş aklıma hic gelmedi bide platonikdi