Kizlar 27 aylik oglum nerden olduysa anlamadik rotavirus olmus sali gunu sabah bi kalkti ishal kusma aksami götürdük dr kan kaka tahlili aldi rotavirus dedi bol bol su icsin dedi damla ve surup yazdi sali gunu aksam serum takıldı 48 saat etkili dedi bugun doluyor 48 saat 2 gunde bir cabuk toparlaması icin taktirabilirsiniz dedi serumu dun 30 kere yapti ishal nerdeyse 1 kere kustu bu hastalık basindan gecen var mi böyle illet bi hastalik gormedim ben cocuk maf oldu ishal yapmaktan başından geçen varsa kızlar çabucak oglumun toparlamasi bu enfeksiyonu atlatmasi icin neler yapabilirim 🙏🙏

efuliimm yoğurt yedirin kefir icirmeye çalışın yağlı şeyler yedirmemeye dikkat edin midesi daha çok bulanır kraker muz yedirin patates ishali kusmayı önler bol bolda su icirin geçecek inşallah

efuliimm çok geçmiş olsun,başımdan geçmedi . Aşı yaptırıp yaptırmadığınızı merak ettim

efuliimm bizim başımızdan yeni geçti daha 1 ay oldu oğlum 29 aylık biz hastaneden kaotik sanırım. Biz hiç serum taktirmadan atlattık hamdolsun. Bol su muz. Pirinç lapası . Bide ishal ilavimiz vardı. Allah yardımcınız olsun zor gerçekten. Çocuk bı baygın bindegisik oluyor yavrum. Allah şifa versin. Dediğim gibi bol su muz ve Pirinc lapası patates yedirin. Pirinç lapası yemezse pirinçli yoğurtlu çorba yapın. Hem yoğurt da probiyotik. Kefir icirin. Süt vermeyin. Çok geçmiş olsun.

efuliimm öyle bi ihtimalmi var ??? ilk defa duydum.. ne demek tutmadı ?
        biz guvenıp iki doz aşı yaptırdık birde ücretleri cok yuksek. bu ası yapılırken belırttılermi tutar veya tutmaz sans ısı tamamen diye bir acıklama yapıldımı yapılmadı ??
        o hastaneye gıder o hasteneyı de doktoruda baslarına yıkardım gercekten bunu yapardım..
        ne demek ası tutmadı

bitterdelisi24 bence öyle kafasına göre aşı tutmamış diyemez. Aşı hastalıktan korumuyor ,hafif geçirmesini sağlıyor. Hanımefendiye neye istinaden demiş anlayamadım. Günlerce tedavi için hastanede yatan bebekler var . Evde geçirene hafif diyorlardır bence.

Nietzsche kesınlıkle böyle bırseymı var neye gore ası tutmadı ? o zaman biz bosunamı aşı yaptırdık nerden bilcez ozaman tuttu tutmadı. bence laf olsun diye söyledi

efuliimm heh öyle de şimdi anlaşıldı dıger türlü sıkıntı çünku ası olupda bu kadar kotı atlatması normal degıl :( cok dikkat et bol bol sıvı tuketsin cok geçmiş olsun