deleted13 korkum zaten ilerde neden bu puanı yaktım diye pişman olmak yaşamadan bilemiyorum bu yüzden

Angellove 2 yasından sonra bilemiyorum o kadar sıkı çalışıp bu puanı yapabilir miyim? Puanın 2 yıl geçerli bu yüzden keske uzun sürse. Kosgep olayını da inceledim biraz geciktiriyor ödemeleri vs ve baya uğraştırıyor. Bende sürümcemedeyim

ZRaporu aynen öyle hemşirelik zaten zor, pandemi ve şiddet işleri daha da zorlastırdı. Benimde gönlüm mekandan yana biliyorum direk full kârla başlamayacağım ama tutarsa ileride hem mutlu olup hem çalısacağım bebeğimde yanımda olacak. Görümcem uzun süre kalamaz illaki evlenip bir hayat kurma ihtimali var dişimi sıkacağım bir süre hemşireliktede zorlanma olacak en azından yaparsam kendime yapmıs olacağım. Birde 10bin kazanmıyorum hemşirelik maaşları belli epey bi kısmı bakıcıya gidecek daha sonra kreş derken kalan asgari düzey olacak

kolpacino canım ASM düşündun mu ? Başvurular açılıyor arada . Asmde çok rahat edersin KPSS puanına da ihtiyaç duymazsin Fakat ben senin yerinde olsam muhtemelen kendi işime devam ederdim , kiyamazdim birikimime .

Redrouge nasıl basvuru oluyor bilmiyorum asmyi ben, direk kpss sanıyordum onuda genelde ebe alıyolar galiba ama burda tek hekim tek ebe çalışıyor asmlerde ufak yer ya. Rahat ettikleri için pek boşluk olacağını sanmam ama nasıl olduğunu siz bana genede söyler msiiniz zahmet olmazsa

kolpacino canım takip ettiğim biri atandı cocugu küçüktü atandıktan sonra ucretsiz izine ayrıldı hemen belli süre izinde kaldı sen de bu şekilde yapabilirsin bence mesleğin cok güzel onu devam ettir derim. Hakkında hayırlısı olsun

Hayall aday memur olduğu için direk ücretsiz izin tanımlanmıyor maalesef min 6 ay çalısmam ve aday memurluğu kaldırmam gerekiyor, çok sağolun güzel dilekleriniz için hakkımızda hayırlısı olsun. Mantık ve kalbimle haraket ederdim önceden fakat birde üzerine annelik eklendi gerçekten karar vermek epey zor artık

Hayall atandığımda direk ücretsiz izine çıkamıyorum önce tüm memurlar aday memur olarak tanımlanıyor. Aday memurlarında ücretsiz izin hakkı yok maalesef. Arkadasınız gebeyken mi atandı

Hayall yani ben bunu da surdan biliyorum, burda bi hemşire başhemşireliğe sormuştu, onun öyle bir şeyi olduysa çok güzel herhalde yönetim insiyatif kullandı

kolpacino canım hangi ildeysen oranın il sağlık müdürlüğü web sitesinden takip edebilirsin. Anladığım kadarıyla küçük bı yerdesin yakınındaki tek hekimse zor ama eğer vesait falan gidebilirim dersen 3-4-5 hekimli yerler bulursun diye düşünüyorum . Önce doktorla anlasiyorsun daha sonrasında il sağlık sitesinden başvurular açılıyor kurayla belli oluyor . KPSS şartı yok ebe,hemşire,ATT farketmiyor

kolpacino İstanbulda çoğunlukla 5-6 hekimli başka şehirleri bilmiyorum ama bulunduğun sehirin asmlerini bı araştır . Yakın ve boş birim varsa çok iyi olur Inan çok rahat edersin . Maaşları da güzel . Birde doktor hemşireliği dışında enjeksiyon, kan alimi gibi şeylere bakacak hemşire alan büyük asmlerde var genelde asgari veriliyor onlara ama bı bak canım .

Redrouge evet ordaki asmlerde çalısan arkadaslarım var az çok sistemi biliyorum, sabah kanları bebek takipleri vs var. İş yükleri sahaya göre daha hafif hemde nöbete kalmıyorlar bu bir artı dediğiniz gibi. Bakalım yol ayrımındayım düşünüyorum hakkımda hayırlısı olsun siz hemşire misiniz

kolpacino Kendi iş yerinizi açmak güzel ama bir işe atılmak için ortaya büyük meblağ koyuyorsunuz. Batma riski de var çıkma durumu da. Vergisi algısı sigortası. Birde görümceniz ile ortak olacakmışsınız hani akrabayla yakınla iş yapılmaz diyorlar ya ona çok şahit olmuş biri olarak bana pek mantıklı gelmedi durumunuz. Birde insan kendi işini yapınca emanet edecek kimseyi bulamıyor kolay kolay. Hafta sonu tatiliniz dahi sıkıntı olabilir. Eşimin sadece pazar izni var onda da kayınpederime yardıma gittiği oluyor. Bayramlarda iki gün, ondan hariç şöyle haftalarca ağız tadıyla tatile bile gidemiyoruz. Düğünümüz pazara denk geldi kına gecemde dahi çalışacaktı eşim neredeyse. Balayına zar zor yerine bakacak birini ayarladık o baktı da öyle gittik. Maddi İmkanımız var, gezmeyi de seviyoruz ama uzak şehirleri görmeye vaktimiz yok. Pastane işi saatleri belli olmayan bir iş oluyor esasında. Çünkü ürünü sabah tezgahta hazır etmek için çok erken vakitte çalışmak gerekecek. Bana memuriyeti beklemeniz daha mantıklı geldi. Onda sadece nöbet sıkıntınız olacaktır. Teyzem de sizin gibi düşünüyordu eşi market müdürüydü mekan mı açsak dediler. Sonra memuriyeti bekledi Beşiktaş ilçe sgkya atandı üç yıl önce. İlk başlarda yıllık izinleri olmadı ama yine bir haftalık izinler alarak şehir dışına çıkabildi. Eşi de kendi işine devam ediyor. Birikim de yapabiliyorlar.

zarifhanim öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim risklerin farkındayım ama ömrümü de hastanelerde geçirmek istemiyorum diplomam iptal olmasın ve alımlar az diye önlisans tıbbı laboratuvar bölümümde tek ders bıraktım mezun olmadım keşke bırakmayıp bitirseymişim bunu su yüzden anlattım düz memurluk lise mezunları için zor bir şey inanın başka alternatifler bakıyorum düz memurluk belediye vs herkes önlisans ya da lisans istiyor, liseden yalnızca alımlar şöför ve hizmetli buda bana zor geliyor onun yerine hemşirelik yaparım diyorum, yani düz memurluk olsa gözüm kapalı yazarım. Bir süre dediğiniz gibi basından ayrılmam ama bir süre sonra açılıs ve kapanıs için birilerini ayarlarım diye düşünüyorum eşimlede bu şekilde anlaştım cünkü her dakika orda olmak dediğiniz gibi çoook yorucu. Birde ben buna istanbulda asla cesaret edemem cünkü rakip çok herkes çok iyi ama burda kimse yok. Tabiki şak diye her şeyi bırakıp normal mesai gibi gidemem ama bir süre sonra sistemi oturtup 10-18.00 gibi giderim diye düşünüyorum