Selam kızlar istanbulda yaşıyorken eşimle 5 senelik flört sonunda evlendim başka daha ufak bi şehire geldim (direk açık yazamıyorum.) burda epey izole bir yerde yaşıyorum kendimde liseden hemşirelik mezunuyum yıllarca özellerde çalıştığım için ve az çok imkanları bildiğim için kpss çalışma kararı aldım evliliğim ilk yılında iyi bir çalısma sonucunda 2020 kpssinden 91.5 puan yaptım zaten amacım bu idi çok iyi bir puan yapıp- burda batıdayım -burdaki en yakın hastaneye girebilmek ilk senemde da başardım fakat sınava 1 ay kala hamile olduğumu öğrendim ertesi gün hapına rağmen , kabul ettim bebeğimi şu an hiçbir meselem yok sadece memuriyete bu kadar odaklanmısken ve düşünmüyorduk henüz çocuk. biraz sürpriz oldu şimdi atanmayı bekliyorum. Bekliyor-dum hemşireliği yapmak dısında baska bir şansım pek yok, en azından özelde sürünmiyim adam gibi maas almak için bu kadar kastım, hemşireliği seviyorum ama problemli hastalar şiddet vs çokda bir rahatlığı olan meslek değil. Bu yasadığım yerde pastane açma fikri geldi eşimde destek. aklıma daha sonrası burda çok kötü pasta ve tatlılar ve insanlarda bunu güzel sanıyor (yani şöyle krem şanti dayamışlar) direk burda tutacağına eminim ama düğün paramı yakacağım ve görümcem gelecek minimum 1 sene bizle yaşayacak kendisi şef benimle beraber işleticez. Hala araştırmadayım ve dükkan arayısındayım daha gencim sizce ne yapayım? Ayrıca eksileri şunlar çok uzun bir süre tatilsiz ve çok çalısacağım, ne kadar görümcemi sevsemde aynı evde olacağız bir taraftan da bebeğim ufak 4 ayına 2 gün var bakımına da yardım eder emanet edeceğim kimsem yok hemşirelik yaparsam bu da bi sorun. Karışık olmus olabilir lütfen bana yardımcı olun, durumumuz orta halli tek bir kursunum var sizce düğünde takıları bozdurup bir kafe pastane tarzi yer açmaya değer mi? Yoksa otur memuriyeti mi bekle dersiniz daha 25 yaşındayım hayallerimin pesinden gitmeli miyim?