4 gün önce gece yarısı eltim aradı,bugün için bize gelip kalıcaklarını söyledi.bugün sabahtan beri bütün hazırlığımı yaptım akşam yemeğini sabah kahvaltıya hamur işine kadar hazırladım,eşim işten erken çıktı gelince evde görsünler ayıp olmasın diye.akşam üzeri aradık yoldamısınız diye elti hanım dalga geçer ses tonuyla gülerek ben vazgeçtim bugun canım gelmek istemedi belki hafta sonu dedi.biseymi oldu hastamısın hayırdır noldu neden dedim yine aynı şeyi tekrar etti.okadar hazırlık yaptım aramasak haberimiz olmucak haber bile vermiyosun dedim.nolcakki bidaha hazırlarsın dedi.bende dedim bugun olan planımizı gelicez dedin diye iptal ettik ama hafta sonu önceden planimiz vardı iptal edemeyiz dedim.aman sizde amma geziyosunuz bana havamı atıyosun bende ehliyet alıcam gezicem kocamla dedi suratıma kapattı tlf. Bikere ehliyet vs konuyla ne alakası var gezmemizin ne alakası var Şuan okadar sinirliyimki sabahtan beri okadar emek verdim onca şey hazırladım dalga geçer gibi konuşma uslubunamı kızayım bana söylediklerinemi kızayım çatlıcam sinirden bide utanmadan bidaha gelmeye kalkıcak,yaptigi davranislar bana ters geldigi icin mumkun oldugunca biyerde denk gelmedikce gorusmemeye calisiyorum sonrada arkamdan suratsız gelin laflari duyuyorum