Redrouge Merhabalar , Kızlar bebek yağı kullanıyorum da duşta .. uni baby almıştım kokusu pek hoşuma gitmedi . İnternetten sipariş vereceğim onereceginiz güzel bir şey var mı?
Rouge Redrouge bende dusta kullanıyorum.hipp bebek yagı kullanıyorum böyle vıcık vıcık yag degil yapısı kuru yag gibi .kokusu da cok hafif temiz.hep kullandıgım için kıyafetlerime siniyor😍 3 yıldır degiştirmedigim tek bebek yagı trendyolda var
S_s_s Redrouge bebek yagı degilde eda taspınarın yağlarını kullanıyorum duşta. Kırmızı olan çok seksi kokuyor
Redrouge Rouge 3 kutu almıştım uni baby i kokusunu beğenip ama sonradan kalan kokusu hoşuma gitmedi , ağır gibime geldi . Sana güveniyorum hipp deneyeceğim sağol canım 🥰
Rouge Lavinia_ dustan cıkmadan once tüm vücuda uyguluyorum bazen hafif bir su geçiyorum üstünden bazen de direk öyle cıkıyorum .hem pratik. bu bebek yagını elime ayağıma maske yapınca da kullanıyorum. aksam vücuduma da sürüyorum bazen .öyle vıcık vıcık zor emilen yag olmadığı için rahatsız etmiyor.yapısı kuru gibi hemen yok oluyor yumusacık yapıyor..
Adsizbayan Rouge ya ardlecim yağ daha mı iyi oluyor ben duştan çıkınca bütün vücudumu losyonluyorum güzel kokuyor yumuşatıyor ama uzun sürüyor bide aşırı kullanıyorum komple vücuda sürdüğüm için sürekli koca şişe alıyorum yağ daha mı iyi dersin kızıma da hep Bebek losyonu kullaniyorum yağ sürmedim hiç kıyafetlerde leke yapmıyor mu
Rouge Cikolatali-waffle hayır asla yapmadı bende .yıllardır kullanıyorum düzenli olarak ve bundan cookk besleyici ürünler kullandım .böyle ürünlerden korkmayın eger hormonel sorunlarınız yoksa hicbir ürün olmayan yerden tüy cıkarmaz canım
Rouge Lavinia_ öyle cok buram buram kokusu yok asırı asırı hafif biraz pudramsı bebek kokusu gibi .yapısı da öyle. sanki pudramsı kadife gibi sürünce.. içerigi de temiz organik diye geciyor zaten. hepsiburada ve trendyolda var .ben kokusunu cok seviyorum buarada
Rouge Lavinia_ aklında bulunsun elindekiler biterse ihtiyac duyarsan falan buna bakabilirsin. bir sürü yag denedim hep buna geri dondüm 🙏
Rouge Cikolatali-waffle rica ederim her zaman🙏Nem cok onemli kilo alıp verirken bile catlak falan oluyor ,nemli tutunca o sorun azalıyor .ben her aksam cildimi komple nemlendiririm ki iki günde bir dusta sürsen bile yeter. düzenli neme doyurursan cildini dogal bir parlaklık oluşuyor .eger cildin cok kuruysa dustan cıkınca da hemen sürebilirsin .kadife gibi oluyor dokunan soruyor😂
Cikolatali-waffle Rouge birde cildim ıslakken mi süreyim yoksa iyice kurulamam mı gerek? Şuan kilo berme sürecindeyim hergün süreyim o zaman hemen bugün alayım 🥰
Rouge Redrouge umarım beğenirsin 🙏hipp cok hafif kokuya sahip rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum .yapısı da güzel 🌸